Stilling: ovs0

Enkle syprosjekter for skolen

  Sying er en praktisk ferdighet for alle å lære. Enkle syprosjekter for skolen skal lære det grunnleggende, for eksempel måling og skjæring av stoff, klemning og syning av en straight søm så vel som håndsømning.

Baby's Blanket

Et enkelt syprosjekt for å undervise i skolealderen barn å lage er en baby s teppe. To like store seksjoner av stoff som er sydd sammen bak-til-bak rundt alle fire sider, vil gi dem øvelse i å sy en rett søm. De kan også legge til et lag med batting mellom de to lagene av stoff for å lage et tykkere teppe. For jevnere, mer sømgående sysøvelse, senter, brett og sy en bred stripe av bånd rundt omkretsen av teppet.

Puter og putetrekk

Et annet enkelt skolesyprosjekt er et kastepute. Ungene lærer å sy en søm på en maskin, så vel som hvordan du syr med hånden.

Pute dekker er også enkle syprosjekter for skolebarn. Dekker en pute form vil lære nøyaktige måling teknikker, søm kvoter og strykeømmer åpne for en mykere finish. Putetrekkene kan også være flyttbare, slik at barna kan lære å lage et deksel med en tilgangsside.

Forkle

Et rett frem forkle uten samler er et annet enkelt syprosjekt som passer til skolen. Ungene lærer å klippe ut et mønster, hvordan man syr en søm rundt omkretsen og hvordan man knytter bånd. De kan få båndene til å foldes og sy i samme stoff som brukes til å lage forkleet, eller de kan bruke båndstrenge for å gjøre prosjektet enda enklere.

Gardinpaneler

Å lage gardinpaneler er et enkelt syprosjekt som skolen barna kan nyte læring. Ungene lærer å måle vinduer eller døråpningsrom, samt hvordan man måler og stifter sidesømmer og lommer. Å lage gardiner som glir på en stang, er like enkle som å stikke en hylse over toppen av panelet.

Placemat Purse

Skolebarn lærer å tenke utenfor boksen når de tar en veske fra en stablett. Dette enkle syprosjektet krever bare en stablett, brettet i to og syet på to sider. Håndtakene kan være to striper av bånd, sydd til toppen av vesken. Kabinettet kan være selvklebende sammenkoblingsstrimler, en knapp eller et snap. Ungene kan hånd sy applikasjoner eller andre pyntegjenstander på forsiden av legemidlet før du gjør vesken eller lim dem på etterpå.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------