Stilling: ovs0

Enkle instruksjoner for korsasje med wristlet

 

1.

Velg en enkelt blomst for fokuset på håndleddet corsage, som en rose, orkidé, gardenia eller lily. En enkelt blomst eller gruppe med tre knopper gjør en slående håndledd corsage uten å se for mye eller tung. Skjær stammen 1 1/2 tommer lang.

2.

Poke blomstertråden gjennom bulbområdet mellom kronbladene og stammen. Skyv ledningen hele veien gjennom og utover den andre siden, slik at trådens ende strekker seg minst en tomme. Ta denne korte enden av ledningen og pakk den to ganger rundt den lange delen av ledningen ved begynnelsen av stammen. wire i en spiral ned til enden av stammen og kut ledningen med wire cutters. For å legge til to knopper, kutt stengene deres 1 tommers lang og pakk stengene med blomstertråd på samme måte.

3.

Klipp ut 6 tommer med blomstertape og pakk båndet i en spiral fra rett under blomsterbladene til enden av stammen. Blomstertape setter seg fast. slutten og trykk den til bunnen av stammen.

Kutt tre spreds babyer pusten eller andre små filler blomster, forlater 2 inches av stammen. Klipp en frond med asparges bregne, forlater en 2-tommers stamme.

Ordne håndledd corsage. For en enkelt blomst corsage, plassere to eller tre stammer av babyer pusten bak blomsten til rammen For å arrangere en gruppe med tre blomster, plasser to b uts eller mindre blomster minst 1/2 tommer under senterblomstringen, slik at spissene på knoppene slutter under toppen av den første blomsten. Legg fernen bak fyllingsblomstene.

6.

Vri alle stengene sammen fra bunnen av fernelkanten til stengens ende. Klipp ut overflødig stamme og blomstertape. Trykk på enden av blomstertapen mot enden av stengene.

7.

Sentre corsageens stamme i armbåndets klips med halvparten av klippet på hver side av stilkene. Påfør et dab med varmt lim 1/2-tommers bredt til toppen av stilkene i klippet, hvis ønskelig. Limet vil bidra til å sikre en større, tyngre corsage. Bøy hver halvdel av klemmen på stilkene, en halvdel av den om gangen for å holde korsasjestengene trygt.

Wrist corsages, også kalt wristlets, vise wearable blomster. Begrepet 'wristlet' kan referere til enten håndleddet corsage eller bandet for å bære håndleddet corsage. Å gi medlemmer av et bryllupsfeste eller en date en corsage står som en tradisjon med tradisjon. Å gi en håndledd corsage til alle med delikat klær hindrer også stoffskader som kan oppstå når du klemmer på en corsage. Lag en håndledd corsage ved hjelp av friske blomster og design poeng for å sikre et iøynefallende resultat.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------