Stilling: ovs0

Enkle Snekkerinstruksjoner

 

Easy Craft Lace eller Ribbon Key

1.

Klipp en strimmel av håndverk blonder eller 1/2-tommers bredt bånd dobbelt så lenge ønsket lengde på lanyard, pluss 4 tommer. Craft blonder er en tynn plaststreng som oftest brukes til å lage lanyards.

2.

Trekk lanyardlåsene til midten av håndverket blonder / bånd. Sørg for at begge ender av strengen er jevne.

3. Legg strenget i en serie med tre til fem dobbelt-overhånds knop som begynner rett over snorklippet. Knottene skal være tett sammen. Separer de to strengene øverst i knutserien.

4.

Tre en ende av strengen gjennom løkken på en del av et halskjede. Tie strengen i en trippel overhand knute under lås. Trekk den andre enden av strengen gjennom løkken på den gjenværende låsen. Sikre strengen til låsen med en trippel overhåndsknute.

5.

Dekker alle knutene på lanyard med flytende håndtak lim.

Enkel beaded lanyard

1.

Kutt en streng av beading ledningen to ganger så lang som ønsket lengde på lengden, pluss 4 tommer.

2.

Trekk lanyardklipset til midten av ledningen. Sørg for at endene er jevne.

3.

Trådperler over begge ender av ledningen til toppen av klippet. Trådpærer til du har en 2-til-3-tommers lang stripe på toppen av lanyardklippet. Koble leddene.

4.

Fortsett å legge perler til den ene siden av strålen. Slutte å legge perler 2 tommer fra enden av ledningen. Slip enden av den beaded ledningen over den ene siden av et halskjede, i en trippel overhåndsbrudd.

5. Legg til matchende perler på den andre siden av beading-ledningen. La 2 tommers ledning være åpen på slutten. Slip enden rundt den andre siden av halskjedet i en trippel overhodet. Dekk knottene med håndtak lim.

Lanyards er kjede-type tråder designet for å holde identifikasjon og andre merker. Det er enkelt å lage et vanlig snørebånddesign fra plastbearbeide blonder eller bånd. Det er like enkelt å lage en mer dekorativ lanyard fra en beaded strand, men det er litt mer tidkrevende. Se etter snorklemmer og forsyninger fra lokale håndverk og rabattbutikker. Lag en enkel lanyarddesign som passer til din personlige stil eller for å koordinere med en spesiell antrekk eller anledning.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------