Stilling: ovs0

DIY Bygg en Futon Platform

 

1. Legg de tre 80-tommers plankene i like stor grad, slik at de to ytre er 60 inches fra hverandre --- dette er en queen size-seng.

2

Plasser de to 60-tommers plankene horisontalt på hver ende av de tre plankene, slik at endene og sidene er flush og i rette vinkler.

3.

Bor to hull gjennom de to horisontale plankene, og hver av de vertikale plankene er omtrent 1 tommer fra bunnen og toppen av hver vertikal plank. Bor tolv hull i det hele.

4.

Bolt denne strukturen sammen med de tolv boltene, skiverne og vingemutrene i de borede hullene; Dette gjør det mulig å montere og demontere futonplattformen etter behov.

5. Legg de tolv plankene ut horisontalt og forlater rundt 1 u0026 # xBD; tommer mellom hver plank, slik at de måler 80 tommer.

6. Legg de tre stykkene av vevet bomullsbånd vertikalt langs de tolv plankene, 10 tommer fra sidene og en i midten.

7.

Spik i det vevede bomullsbåndet med 'nails', en i hver plank på alle tre biter av vevet bomullsbånd - -36 negler i det hele tatt. Disse er lamellene på futonplattformen.

8. Legg pennene langs rammen, slik at de to ende-lamellene er flush med rammens ende. Marker med blyant stedene på rammen på innsiden av hvor den første og siste slats er ferdig.

9.

Bor 2 hull i rammens tosidige vertikale planker, en i hver ende der du gjorde blyantmerket. Gjør hullet 1 tommers dypt. Sett trepinnen i dette hullet, slik at 1 tommers gjenstand forblir over hullet. Disse pinnene vil holde lamellene på plass og hindre dem i å bevege seg.

10.

Sett plankene tilbake på plattformen, de første og siste plankene heklet over pinnene, så at lamellene er strukket og på plass.

Futons er det tradisjonelle sengetøyet i Japan, bestående av en madrass-størrelse sak som har blitt fylt med naturlige fibre --- vanligvis bomullsbatteri. I Japan blir futons vanligvis rullet bort om dagen og brakt ut om natten, men futonplattformer brukes også til å holde futons av bakken. Den typiske futonplattformen er en lavtliggende ramme med treplanker som ligger i rette vinkler. En futonplattform er ikke vanskelig å lage.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------