Stilling: ovs0

DIY Barn Ghost Kostyme

 

1.

Åpne det hvite arket og legg det på toppen av barnets hode, så det henger rundt kroppen sin ganske jevnt. Meget av det vil nok ligge på gulvet. Merk toppen av hodet - på arket - med en svart prikk eller en 'x' med markøren.

2.

Fjern og slå arket der den svarte prikken eller ' x 'ble laget. Med saks, klipp et hull som er stort nok til å passe over barnets hode. Hvis du er usikker, klipp et lite hull og se om det passer over hodet. Hvis ikke, klipp litt mer.

3.

Legg arket over barnets hode og få ham til å strekke armene ut for å måle og markere for ermer og lengde. Bruk Den svarte markøren skal lage små merker hvor ermene skal ende. Bruk rette pinner til å markere begge sider av arket - ca 10 tommer opp og i vinkel - hvor å sy på ermene (som en engels kostyme). På lengden av arket merker du rundt rundt like over gulvet.

4.

Fjern arket fra barnet. Brett det i halvparten, bruk hylsemerkene som en veiledning, for å lage frem og bak. Legg det på gulvet eller stort arbeidsbord. Fold det i halve hullet for hodet slik at ermene og lengden er justert.

5.

Klipp ermene der merkene ble laget for barnets hender til kom ut. Kutt bunnen (foran og bak) av arket der merkene ble laget for lengde. Skjæringen trenger ikke å være rett, ragged eller ujevn vil fungere fint.

6.

Sy med raksting opp fra begge sider, hvor arket ble merket med rette pinner mot skulderområdet, og gir god plass til barnets armer. Dette hjelper med å holde kostymen på plass mens barnet har på seg det.

7.

Sett ungdomsputehuset over barnets hode og merk hvor det skal kuttes for å dekke hullet på kostyme for barnets hode. Marker hvor barnets øyne ville være. Ta av puten og kutt åpningen (bunnen) med saks hvor merkene ble laget. Skjær små hull for barnets øyne, hver med en diameter på ca 2 inches.

8.

Vri putehodet til ungdommen innvendig ut. På symaskinen skal du lage en buet linje med rette masker i nærheten av hjørnene, slik at de er avrundet når putevaret er skrudd ut på høyre side.

9.

Dekorér kostymen med lange striper med bred gasbind, festet med noen sømmer på symaskinen.

Tips og advarsler

  • Handle i butikkbutikker og garasjesalg for hvite ark egnet for spøkelsesdrakter. Rabattbutikker og clearances er andre gode alternativer for billig materiale.
  • Lag en spooky spøkelsesdrakt for barnet ditt som vil gjøre triks eller behandling på All Hallows Eve ekstra spesiell. En del syv ferdigheter og en liten fantasi kan forvandle et gammelt laken eller noen få meter med hvitt stoff til en skreddersydd kveldsoppgave. Din lille vil glede seg over spenning og vil ha på deg drakten lenge etter ferien er over, og goblinene har gått i seng.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------