Stilling: ovs0

Clay Pot Art Projects

  Forvandle en vanlig lerpotte til et enestående kunstverk med noen få materialer. Barn og voksne kan uttrykke sin kunstneriske evne og skape nyttige og dekorative gjenstander for seg selv eller gi gaver til familie og venner til ferier eller spesielle anledninger. Bruk temaer og spesielle interesser for å påvirke farger og design. Tegn og dato bunnen av potten. Hvis materialene som kommer fra en bestemt kilde, tur eller samling, gjøres oppmerksom på det også.

Decoupage

Slitte biter av dekorative papirer, klistremerker av teksturerte stoffer og fargerike bilder kuttet fra magasiner eller postkort er en Få av de elementene du kan bruke til å dekke en lerpotte med decoupage. Ved hjelp av en all-purpose lim, tetningsmasse og lakk som tørker klar som Mod Podge, Påfør dekorative materialer på en tilfeldig måte, som dekker alle utsatte områder av leirepotten. Emneideer kan omfatte hagearbeid, reise, litteratur, favorittsteder, barnas eller barnebarns bilder eller hobbyer.

Mosaikk

Dekorer leirepotter med en rekke perler, strandglass, ødelagte smykker, biter av Kina, marmor eller sand (vanlig eller farget). Bruk fuger fra en maskinvarebutikk for å sikre de små skatter til potten. Til og med brutte tekannepotter eller kopphåndtak legger til interessante dimensjoner. Bruk en pute som ikke er for stor, og legg til dekorative elementer, legg vekten på potten. Hold en håndboks for å samle små pyntegjenstander og diverse elementer som kan brukes i prosjekter som dette, i stedet for å kaste dem eller kaste dem i en skuff eller eske og glemme dem. Dette er et eksempel på resirkulering og skape kunst. Sprøyt potten med klar lakk for å fylle kroker og skruer og sørg for å sikre de dekorative brikkene på potten.

Mal og stempling

Bruk akrylmaling i forskjellige farger for å male på utsiden og innsiden av en leirepot. Velg favorittfargevalg eller farger som utfyller et tema. Når malingen tørker, stamp potten med bilder som er relatert til ditt valgte tema, enten det er for deg selv eller for noen spesiell. Bruk blekkputer med dristige farger som stempler godt og tydelig på akrylmaling og kontrast mot den. Bruk permanente markører for å legge til detaljer. Sprøyt potten med en klar lakk.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------