Stilling: ovs0

Bible Story Crafts gratis

  Både de gamle og nye testamentene i Bibelen er fulle av historier som kan tjene som inspirasjon til meningsfylte håndverkprosjekter for barn i alle aldre. Noen ganger innebærer disse historiene komplekse åndelige konsepter og språk som er nå arkaisk, noe som gjør dem vanskelige for de små å forstå. Foreldre og lærere kan bruke håndverk til å illustrere og bedre forklare bibelske historier og leksjoner for barn.

Moses deler Rødehavet

Gi historien om Moses å dele Rødehavet med en praktisk følelse ved å bruke materialer som du sannsynligvis allerede har har i huset ditt. Klipp et tomt toalettpapir i ringer som er ca 1/2-tommers brede. På byggepapir tegner du de tegnene du vil inkludere i denne historien, som Moses og noen israelitter. Klipp ut tegnene dine og lim en toalettpapirring til bunnen av hver side som en base slik at de står opp på egenhånd.

Fold et stykke blå byggepapir i halvparten med de korte sidene rørende og kutt papiret halvveis langs brettet. På hver av halvdelene, kutt striper langs en av de lange sidene; gjør dem 1 tommers brede og nå halvveis over arket. Krøl stripene med saks, sørg for at alle krøllene peker på samme måte. Lim disse to stykkene papir til et stykke papp med de krøllete sidene av papirene i midten, vendt bort fra hverandre. Legg et blankt område på pappa rundt 4 cm bredt for å plassere tegnene dine slik at de ser ut som om de går over det røde Rødehavet.

Jonah og hvalen

Du trenger litt stoff og ris for å skape en bønnehval som minner barna om Jonas historie. Hold forsyningskostnadene nede ved å bruke gamle skjorter eller mottak av tepper som barna dine har vokst opp, eller følt om du har den på hånden. Bruk to stykker materiale, klipp ut identiske hvalformer. Kjør en linje med stofflim rundt ytre kanten av en av hvalene, og la en plass være ca 2 inches bred ujevnt (slik at du kan legge til rispåfylling). Legg din andre hval på toppen av denne og klem kanten der det er lim for å tette den. Mens den tørker, legg øynene og en munn på begge sider av hvalen ved å bruke skraper av svart materiale eller håndverk forsyninger som wiggly øyne og en svart permanent markør. Når alle limede sømmer og utsmykninger er tørre, fyll hvalen din med ris og lim lukket det siste 2-tommers segmentet. Mengden av ris som trengs, vil avhenge av hvalens størrelse, men ikke tømme hele veien til toppen av åpningen, ellers vil du ikke kunne lim den lukket.

Ti bud

Dette ti buds håndverket, som gir barna sine egne symbolske bud, rulle, krever bare vanlige husholdningsartikler. Riv rundt 1 tommers av hver side av et ark med hvitt papir for å gi det et robust utseende. Crumple papiret opp i en ball så tett som mulig. Legg papiret ut og legg det på et kakeblad som har en kant. Hell kaffe eller te over papiret og spred det rundt for å være sikker på at den dekker papiret helt. La det sitte i fem minutter, og flytt deretter papiret til en tørr flat overflate. Blås tørk den i fem minutter på høy, deretter i to minutter på lavt. Få barna til å kopiere de ti budene på det brune papiret.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------