Stilling: ovs0

Barn Fall Craft Ideas

  Høsten er sesongen med fargerike blader, friske epler og høsttid. Barn vil elske å feire denne fantastiske tiden av året ved å lage noen sesongmessige håndverk. Disse håndverkene vil hjelpe barn å komme i kontakt med mange aspekter av høstsesongen, og kan opprettes av selv det minste barnet.

Apple Print Picture

Apple-utskriftsbilder kan opprettes ved hjelp av alle typer eple. Det er nyttig å skjære eplene i halvparten, og legge dem ut på en tallerken for barna å bruke. Plasser forskjellige farger av giftfri tempura-maling på bordet ved siden av de halverte eplene, og gi hvert barn et stort stykke avispapir eller håndverkpapir. Barnene kan dyppe eplehalvdelene inn i tempura-malen, og trykk dem på papiret. Når eplehalvdelene er løftet av siden, vil en perfekt utskrift av eplet forbli.

Fingeravtrykkstreet

Trær som skifter farger om høsten kan være en av de mest fantastiske hendelsene i høstsesongen. Barn kan feire denne endringen ved å lage et fargerikt fingeravtrykkstrær. Det er viktig å bare bruke giftfri fingeravtrykk blekk, som kan kjøpes hos enhver håndverksforretning. Velg høstfarger, for eksempel rød, oransje, gul og brun. Få barna dine til å fargelegge en treskjold på et ark med brune fargeblyanter eller en brun markør, og legg deretter til tavlebladene til treet ved hjelp av giftfri blekk.

Pine Cone Bird Feeder

vil tillate barna å lage en morsom sesongmessig håndverk, mens de tillater dem å mate fuglene som vil migrere til området i løpet av høstmånedene. Hvert barn vil trenge en stor furu kegle, kremaktig peanøttsmør og en god mengde fuglefrø. Fyll en stor tallerken med kremaktig peanøttsmør. Sørg for at hvert barn ruller pine kjeglen rundt i peanøttsmørret, og legg det på avis. Barnene kan da drysse sin furu kegle med fuglefrø og knytte et stykke garn til toppen av furuskeglen. Heng fuglen frøet dekket furu kegle på et tre ute, så se fuglene fest på frøene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------