Stilling: ovs0

Veibeskrivelse for Macrame Plant Hangers

 

1.

Anslått ledningsgarden som trengs for å gjøre anlegget henger. Multipliser lengden på hengeren med 4 og dobbelt så. Hvis den ferdige lengden er en verft (25 tommer), ser beregningen ut slik: 1 x 4 = 4; 4 x 2 = 8. Skjær åtte garnledninger i lengden estimert i trinn 1.

3.

Klipp en annen 1-yard ledning og pakk den hele veien rundt en 2-tommers metallring. Fullfør vingen ved å knytte den i en firkantet knute.

4.

Brett åtte garnledninger halvveis over metallsløyfen. Kvadratknuten fra trinn 2 er i midten av de åtte leddene. Seksten strenger er nå henger ned. Koble leddene inn i fire like grupper og la 10 (11) kroneknuter. Ikke ta med strengene fra å pakke inn ringen i disse knutene. Klipp ut noen av de strengene som henger ned etter at du har sluttet å knytte kroneknutene.

5.

Del ledningene i grupper av fire. Bruk senteret to ledninger i hver gruppe som fyldestrenger. Slett 10 halvknuter i hver av de fire gruppene.

6.

Gå ned 1,5 tommer og slips 6 firkantede knuter. Gjør dette i hver av de fire gruppene. Bruk de samme to senterstrengene som fôrledninger.

7.

Flytt ned en annen 1,5 tommer og knytt 3 firkantede knott i hver strenggruppe.

8.

Hopp ned en annen 1,5 tommer tommer og bind 10 halvknuter i hver av strenggruppene. Fortsett å bruke samme påfyllingsledninger.

9.

Hopp ned en annen 1,5 tommer og lag 6 kvadratknuter i hver av strenggruppene.

10.

For å lage en kurv , hopp over fire tommer og bind sammen en rad med firkantede knuter, hopp over 3 tommer og knytt en annen rad med alternerende firkantede knuter. Gjør dette i hver av strenggruppene.
Finn de to lengste leddene. Sk ip 3 tommer og knytt 3 firkantede knuter rundt resten av ledningene. Trim halen til uansett lengde du liker.

Macrame er en form for tekstil kunst som bruker knotting i stedet for veving eller strikking. Enkle og intrikate design er mulige ved hjelp av det store utvalget av knuter som er tilgjengelige. Macrame plantekjoler er et populært håndverk som kan gjøres enkelt. Velg lengde og forskjellige materialer: garn, hamp, lær eller garn. En tilpasset plantehenger er opprettet enkelt med disse alternativene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------