Stilling: ovs0

Valentine Box Craft

 

Betydning

På Valentinsdag er det vanlig å gi venner og familie små tokens av deres hengivenhet. Kort er en måte å vise andre som du bryr deg om og med en spesiell personlig beskjed. Mange skoler feirer Valentine ' s Dag og la elevene passere kort til sine venner og klassekamerater. En utformet Valentinsdagbok er en spesiell måte å samle dem på.

Valentinsdagbokser

Skoboxer av alle størrelser kan gjenopprettes som Valentinsdagbokser. Små barn kan pakke inn skosker i fargerike innpakningspapir eller enkeltfarget rødt, hvitt eller rosa papir. En voksen kan bidra til å skape et spor for Valentinsdagskort ved å bruke en saks for å kutte en linje i toppen til skoboxen. Dekorative klistremerker eller gummistempler kan brukes til å pynte Valentinsdagens boks.

Kaffe kan Valentinsdagbokser

En vakker Valentinsdagbokse kan utføres med en gammel plast-lidded kaffekanne. Barn kan dekorere et ark med fargerikt byggepapir og kutte og forbi det til utsiden av boksen. Ved å kutte en spalt, kan en rød, rosa eller hvit stoff på plastdekselet dekorativt dekke plastdekslet. i plastlokket.

Hengende Valentinsdagbokser

En hengende Valentinsdagbok kan fremstilles av to ark rød eller rosa 12 med 18-tommers byggepapir. Barn kan klippe ut to identiske hjerter og lim sidene sammen, fra de spisse spissene langs sidene, men la toppen av hjerter åpne. Ved å slå hull gjennom begge hjerter på toppen av hjerter, kan barna tråkke hullene med rødt, rosa eller hvitt bånd og deretter kan henges på døren eller på forsiden av skrivebordet.

Konklusjon

Valentinsdag bokser kan lagres fra ett år til det neste for å bruke eller lagre forbi Valentine s. Barn og voksne kan lage spesielle og unike bokser til bruk i sine familier og lokalsamfunn. Valentinsdag er full av kjærlighet, gave og kort. Valentinsdagbokser er en måte å samle kort fra andre hjemme eller på skolen. Å lage bokser med barn er en fin måte å diskutere på å gi andre på Valentinsdag, og hjelpe dem med å skape noe spesielt for å holde og verne om de kortene de mottar. Valentinsdagboks håndverk kan være kreativt eller enkelt og kan gjøres av barn og voksne i alle aldre.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------