Stilling: ovs0

Typer av Wood Møbler Sealer

  Hvis du er en trearbeider, forstår du betydningen av å beskytte mesterverkene dine med tetningsmasse. Det mange lærere kan være uvitende om, er hvor mange forskjellige treforseglingsmidler som er tilgjengelige. Hvis du bruker samme type tetningsmasse for hvert prosjekt, uansett hvordan eller hvor trebiten blir brukt, kan du ikke velge den beste beskyttelsen. Sammenlign forskjellige treforseglingsmidler for å bestemme hvilken som vil fungere best for ditt eget prosjekt.

Lakk

Lakk kommer i to former: flytende, som kan påføres med pensel eller malingsrulle og aerosol som sprøytes på. Lakk tørker raskt og er tilgjengelig i en rekke løsninger, som tørker til forskjellige hardhetsnivåer. De spesialiserte harpiksene i lakk er motstandsdyktige mot elementene, noe som gjør mange lakker ideelt for utendørs bruk.

Lakk

Lakk er en kjent trefinish og er mest tilgjengelig som aerosolspray. Lakk kommer også i flere formuleringer som tørker til forskjellige hardhetsnivåer.

Shellac

Shellac er en vanlig trefinish som bare kommer i en tørkbar, børstet form. Shellac er ganske trygt, som bare består av naturlig harpiks og denaturert alkohol.

Polyuretan

Polyuretan er også tilgjengelig i både malings- og sprøytevarianter. Det er en av de mest rimelige ferdigstillingene og kan tones for å passe til din smak. Polyuretan fungerer bedre når det brukes på nytt tre i stedet for allerede gamle prosjekter. Mange liker ikke polyuretan på grunn av sterk lukt.

Akryl urretan

I motsetning til stank av polyuretan har akryl uretan knapt noen lukt. Den er tilgjengelig i børster eller sprøyteversjoner, og formelen rydder opp lett. Akryl uretan bør brukes på trevarer som forblir innendørs.

Katalysert Clear Topcoats

Vanligvis brukt til å beskytte treskap, katalyserte klare topplakker gir en av de vanskeligste ferdigstillingene. Disse topplakkene er imidlertid svært vanskelige å bruke, noe som gjør dem til et dårlig valg for alle enn profesjonelle trearbeidere. Katalysert klare topplakker er tilgjengelige i todelte sprøytemønster.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------