Stilling: ovs0

Slik skriver du til en USB Fra en 3-D Disk Manager for Husqvarna Viking Broderi

 

1.

Åpne 3-D Disk Manager USB-programmet på datamaskinen. Klikk 'Fil'. Velg 'Åpne' i rullegardinmenyen. Bla gjennom datamaskinen din for å finne og åpne de digitaliserte broderimodellene du vil skrive til en USB. Hvis du vil skille designene i forskjellige menyer, klikk på 'Disk' -menyen. Velg 'Meny 1' gjennom 'Meny 4'.

2.

Koble USB-pinnen til USB-stasjonen på datamaskinen. I programmet velger du 'Rediger'. Klikk på 'Diskinnstillinger'. Velg 'Diskalternativer'. Velg bokstavstasjonen på USB-pinnen fra det valgvinduet. Klikk på 'OK'.

3.

Klikk på 'Disk' -menyen. Velg 'Skriv'. Hvis ønskelig, gi navn til disken din og menyene dine. Klikk på 'OK'. Programmet vil formatere USB-pinnen og skrive designet til disken. Du kan nå bruke den med Husqvarna Viking Broderimaskin.

Tips og advarsler

  • Du må ha USB-versjonen av 3-D Disk Manager-programmet å skrive til en USB-pinne. Den originale versjonen er bare kompatibel med disketter.
  • Når du laster mer enn ett design om gangen på USB-stikket, sparer du tid og problemer senere. Du trenger ikke å bekymre deg for å miste filer under formatering.
  • Når programmet formaterer USB-pinnen, slettes alle tidligere filer. Sørg for at du har sikkerhetskopier av noe viktig før du starter dette trinnet.
  • Husqvarna Viking har en rekke programvare for å lage maskinbroderier og skrive dem til disker. En av disse programmene er 3-D Disk Manager. Det brukes til å sette filer på disketter i et format som kan leses av broderimaskinen. En versjon av programvaren er også tilgjengelig for USB-pinner - 3-D Disk Manager USB. Prosessen er enkel og intuitiv, slik at til og med ikke-datamaskiner-kunnskapsrike brukere kan lage sine egne tilpassede maskinbroderi-designsamlinger.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------