Stilling: ovs0

Slik lager du en papirkonferansemappe

 

1.

Brett kartongpapiret i halvt vertikalt, tilpass kantene for å skape en jevn, rett folding. I henhold til små utskrifter er 110 lb kortbeholdning 'tyngde tykkelse med en matt overflate som føles ubelagt å røre' og er definert som 'ekte fine brevpapir kartong', perfekt for store foldede kort.

p> 2.

På bunnen av brettet måler du opp 3 tommer. Merk en prikk med blyant. Bruk saksene til å kutte en rett linje på brettet, opp til 3-tommers mark.

3.

Åpne det brettede kartonget. Mål 3 tommer fra bunnen og merk en prikk med en blyant på hver side av midten.

4.

Legg linjalen over 3-tommers merkene og bruk dem som guider for å brette nederste venstre kant opp, danner en klaff. Juster kanten med linjalen for å sikre en rett fold inne i mappen. Gjenta for å danne en klaff på høyre side av senteret. Midtsnittet skiller de to klaffene. Disse vil være mappen lommer.

5.

Mål og kutte to 3-tommers stykker svart elektrisk eller usynlig tape. Juster midten av ett stykke tape over den venstre mappekanten, langs den ytre kanten av mappen klaff / lomme. Hold båndet mot kanten, fold halvveis over på innsiden av mappen og halvparten på utsiden av mappen. Gjenta for å danne lommen på høyre side av mappen.

6.

Legg papirene dine i lommene i den ferdige papirkonferansen og lukk mappen.

Konferansehøyttalere trenger ofte en mappe for å inneholde en presentasjonstale eller trykte materialer. En enkel, svart mappe holder papirene pent og ordnet uten oppmerksomhetsopplysninger, logoer eller dekorasjon. Du kan lage en enkel, papirkonferansemappe fra foldet kartong i løpet av få minutter. Kartbeholdning kan kjøpes på utklippsbok og håndverksbutikker i forutgående størrelser. Hvis du ikke finner de nødvendige dimensjonene, kan butikken klippe riktig størrelse for deg på forespørsel, og vanligvis uten ekstra gebyrer.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------