Stilling: ovs0

Slik lager du en kalenderpoll

 

1.

Opprett en Google-konto. Sett inn personlig informasjon og kontaktinformasjon som forespurt på Gmail-registreringsstedet. Velg et passord og skriv inn den forespurte sikkerhetsbekreftelsen. Godkjenn avtalen med Google og oppgi et mobilnummer for mottak av tekstmeldinger. Send inn den bokstaverte og nummererte koden som Google tekster til mobiltelefonene i nettstedets kodeverifikasjonsfelt. Åpne den nye Gmail-brukerkontoen.

2.

Skriv inn brukernavnet og passordet i de aktuelle feltene på Gmail-hjemmesiden. Åpne Gmail og klikk på «Kalender» (i øverste venstre hjørne). Klikk 'Fortsett' når 'Komme i gang med Google Kalender'. Åpne Google-kalenderen.

3.

Skriv relevante avtaler og møter i kalenderen.

4.

Skriv inn et valgspørsmål i kalenderen.

5.

Klikk på 'Rediger', og på høyre side skriv inn navnet på 'Gjestene' som vil se spørsmålet. Som en del av oppføringen, be om at gjestene svarer på spørsmålet ved å svar på e-posten som kommer inn i boksen sin.

6.

Tale pollingresultatene.

Sosiale nettverkstjenester har blitt effektive på valggruppene i deres grupper for å oppdage medlemmenees meninger om et gitt emne. Gruppemedlemmene kan ved en musemuske se på om de liker et emne eller om de skal delta på et arrangement. kalenderadministratorer kan også konfigurere kalendere for å lage en avstemning gjennom kalenderoppføringene. Kalenderenes ledere kan da avstemme de som deler kalenderen, for raskt å vurdere hva disse menneskene har å si.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------