Stilling: ovs0

Slik fjerner du datostempler fra bilder

 

Pixlr

1.

Bruk Pixlr online bilderedigeringsverktøy for å fjerne datostemplet fra bildet ditt. Dette er et gratis verktøy som gjør at du raskt kan redigere bilder fra nettleseren din.

2.

Gå til Pixlr-nettstedet (se 'Ressurser'). Velg alternativet 'Åpne bilde fra datamaskin', og finn deretter og åpne bildet som har datostemplet.

3.

Velg 'Beskjæringsverktøy' fra Pixlr-verktøylinjen og dra musen rundt den delen av bildet du vil beholde (bare slipp ut datostemplet).

4.

Trykk på 'Enter' for å fjerne datostempelinformasjonen da 'Fil' og 'Lagre' på hovedmenyen for å lagre det oppdaterte bildet på datamaskinen.

Microsoft PowerPoint

1.

Sett inn bildet i Microsoft PowerPoint som et alternativ ('Sett inn' og deretter 'Bilde' på hovedmenyen).

2.

Høyreklikk bildet og velg 'Størrelse og posisjon' fra listen over alternativer ('Format Picture' i enkelte versjoner).

3.

Klikk kategorien 'Størrelse' for å vise beskjæringsalternativene dine. Skriv '.1' i 'Bunn' beskjæringsfeltet ('Topp' hvis datostemplet er øverst), og deretter 'OK' for å se hvor mye du har beskåret.

4.

Gjenta denne prosessen og skriv inn et høyere eller lavere nummer om nødvendig for å avskjære datostemplet helt. Når du er ferdig, klikk 'Fil' og deretter 'Lagre som', finn 'JPEG File Interchange Format' i rullegardinlisten 'Lagre som type', og klikk deretter 'Lagre.'

Adobe Photoshop

1.

Åpne bildet i Adobe Photoshop for å kvitte seg med datostemplet. Dette alternativet er best hvis du ikke vil redusere størrelsen på bildet for å kvitte seg med datostemplet.

2.

Velg helbredelsesborsteverktøyet (ser ut som en bandasje) fra Photoshop-verktøylinjen.

3.

Trykk på ALT-tasten og klikk på området direkte over eller under datostemplet med musen. Slett 'ALT ', og klikk deretter direkte over datostemplet. Du vil se en del av datoen forsvinne og blande inn.

4.

Fortsett å klikke med musen på datostemplet til det 'er helt dekket, trykk deretter' File 'og' Save 'for å lagre det oppdaterte bildet.

Et datostempel er en kort tekstlinje som er trykt på bunnen eller øverste hjørne av et bilde. Kameraet brukte bildet til å generere datostemplet basert på enhetens interne klokke. Når du skriver ut eller overfører det digitale bildebildet til datamaskinen, forblir datostemplet. Hvis du vil fjerne stempelet, kan du gjøre det ved hjelp av et bilderedigeringsverktøy eller tekstbehandlingsprogram.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------