Stilling: ovs0

Slik broder en sukkerskål og kremer

 

1.

Stryg broderimønsteret på et tehåndkle.
Hvis du ikke har et mønster, trekk et enkelt bilde av en sukkerskål og creamer på et stykke papir. Legg et stykke karbonoverføringspapir mellom håndkleet og papiret du trakk på, med den mørkere siden av karbonoverføringspapiret vendt nedover. Spor over tegningen din med en sporingspenn eller penn, slik at bildet vises på stoffet.

2.

Legg håndkleet i en broderingsbøyle. Broderirammen kommer med to deler; skille dem og legg håndkleet over den minste av de to hoops, sentrere bildet i bøylen. Sett deretter den større, justerbare bøylen over håndkleet, slik at den lille bøylen passer godt inn i den større. Trekk håndkleet lært og stram skruen.

3.

Kutte et stykke broderi-tandtråd rundt 12 tommer lang. Separat trådene i strengen; du trenger bare å bruke tre om gangen. Trekk brodernålen og bind en knute på enden av flossens lengde.

4.

Begynn sømmen. Bestem hvor du vil begynne å sy på mønsteret ditt og bruk en sting eller rett søm for å skisse sukkerskålen og creameren. Bruk også en stingmaske til å skissere noen design i sukkerskålen eller creameren.

5. Bruk dekorative sømmer for å legge til ekstra detaljer. Hvis mønsteret ditt inneholder blomster på sukkerskålen og creameren, bruk en latemoritt eller frittliggende kjedesøm for å danne kronbladene. Lag franske knuter for å danne midten av blomstene.

Tips og advarsler

  • Ikke dra håndkleet for tett i bøyen, fordi dette kan føre til at stoff for å strekke seg.
  • Broderi er kunsten å tegne med en nål og en tråd. Du kan lage dine egne motiver eller bruke et mønster for å lage et bilde av hva du liker på et stykke stoff. Broderte bilder på et melkesekk eller kjøkkenhåndklær er en enkel og billig måte å legge til personlige detaljer på kjøkkenet ditt eller opprette en innlagt gave til en venn. For å brodere en sukkerskål og creamer må du kjenne grunnleggende broderiesting.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------