Stilling: ovs0

Scrapbooking tekst ideer for baby

  Hvis du lager et babyalbum for å fange barnets bilder og memorabilia, må du huske alle detaljene etter hvert som årene går forbi, inkludert skriftlig tekst som følger med bildene. I tillegg til å skrive tekst som inneholder grunnleggende informasjon, uttrykk din kreativitet ved å diskutere dine følelser og minner på en rekke engasjerende måter.

Datoer og beskrivelser

Skriv i det minste ned dato og en kort beskrivelse av personene og hendelsene i bildene på utklippsboken din Selv om du tror at du kommer til å huske navnene på babyene i barnas lekeplass eller grunnen til at babyen din var så latterlig på din onkel Frank, kan du for eksempel glemme detaljer årene fra nå. Bare legg til tekst som bildetekster under bildene, eller bli kreative ved å legge dem med alfabetet gummistempler rundt en fargerik fotmatte eller på en formet dørkutt som passer til temaet på siden.

Originale dikt

Ta en cue fra My Craft Book nettside og komponere et original dikt for en av babyens scrapbook-oppsett. Hvis bildene på siden viser dagen som barnet ditt ble født, for eksempel, skriv et dikt om hvordan livsendringshendelsen gjorde deg til å føle. Du kan også diskutere dine ønsker for babyens fremtid i diktens linjer. Skriv ut poesi på et stykke babyemne mønstret papir som selges i utklippsbok eller håndverk, legg det til midten av bakgrunnssiden og pynt med minnesmerker fra den spesielle dagen, for eksempel babyens sykehusarmbånd eller notater fra familie og venner.

Sitater

Lag utklippsboksideutsmykninger med ekstra mening ved å inkorporere tekst med baby-tema klistremerker, dørklipp eller mønstret papir . Opprett en kantlinje for oppsettet, for eksempel ved å skrive ut et baby-tema-sitat, sangtekster eller linjer fra et dikt på en stribe kartong som selges på scrapbooking og gummistempler. Dekorere grensen med klistremerker som koordinerer med teksten og den generelle layoutdesignen.

Lister

Hvis du vil skrive mye tekst på en side, men ikke har mye ledig plass, formater du teksten som en liste. Hvis du 'lager et oppsett om babyens favoritter', kan du for eksempel bare lage en liste over favorittlegene, bøkene eller tv-programmene. Hvis du vil, legg til hvor og når han fikk dem og hva han synes å elske om objektene mest.

Anecdotes

La venner og familie dele deltakelsen ved å be dem om å bidra med tekst til babyens album. Legg blanke flekker på sider om barnets milepæler, fødselsdager eller personlighetstrekk, og la din betydelige andre eller barnas søsken og slektninger legge til sine minner om de spesielle anledninger og hendelser. Du kan også ta en humoristisk tilnærming og skrive en anekdote for å beskrive hendelsene som vises i bildene fra babyens perspektiv.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------