Stilling: ovs0

Rustfritt stål sølv håndverk

  Gamle rustfritt stål sølvtøy er flott for å skape funksjonelle håndverk. Du trenger ikke å skjule din tarnished sølvtøy på baksiden av skuffen, kaste den ut eller gi den bort. Du kan resirkulere kjøkkenutstyret for å lage dekorative samtalestykker, for eksempel sølvtrådssvindel, rustfritt stål sølvlampe og veggkroker. < h2> Silver Windchimes Hengende vindklyp på veranda, uteplass eller annet trekksområde kan legge til sjarm og avslappende lyder. Du trenger bare seks med å bruke det gamle rustfritt stål sølvtøyet for å lage en lunefull vindkule. til åtte gafler, kniver eller skjeer, 'S' -formede kroker, en sølvkledning, rustfritt stålkoblingskjede og en liten sølvbetjeningsfat. Begynn med å borke fire like fordelte hull rundt serveringsretten, hvor klokkene henger. rustfritt stålkjede må kuttes i seks-tommers stykker. Fest deretter 'S' -krokene til sølvbetjeningsfat og stålkoblingskjeder. Vindklemmen monteres ved å hekte fire forskjellige lengder sølvtøystykker i de borede hullene på tallerken. Juster t Han kjedet for å balansere klokka. Fest de fire klokkene ved å knytte monofilament linjer i forskjellige lengder til sølvtøyets redskaper. Andre sølvtøystykker av forskjellige lengder kan plasseres rundt sølvfatet for å balansere klokka. Endelig, heng sølvtrådets vindkledning er i et bløt område.

Rustfritt stål sølvlampe

Gammel feilaktig sølvtøy kan brukes til å lage en eklektisk lampe til spisestuen eller kjøkkenet. Kombiner sølvtøyet med 'S' kroker, en spiker, et skrap stykke tømmer og en lampe med skygge støtte for å skape dette fantastiske belysningsstykket. De eneste verktøyene som trengs for å komme i gang er en bor, titanbor, spiker og hammer. Begynn med å fjerne materialet fra lampeskyggen og legg det til side. Deretter skal du bære en ende av sølvtøyet på toppen av tømmerstykket. Tømmeret beskytter overflaten fra boret. (Før du borer, vil du kanskje bruke en hammer og negle til å trykke på en innrykk i sølvtøyet for å hindre at boret glir.) Hang sølvtøyet fra lampeskjermen med 'S' kroker.

Sølvvegghager

Å lage vegghenger er en rask måte å snu gammel rustfritt stål sølvtøy inn i dekorative funksjonelle stykker. Du trenger bare en titan- eller koboltbor, negler, hammer og en liten armstyrke. Bor et lite hull inn i håndtaket av en skje, gaffel eller kniv. Hold redskapet i begge hender, bøy det i form av en 'U.' Nå fest kroken til veggen ved å hamre en negl gjennom hullet på redskapet. Du kan nå henge strøk og andre ting på de nye veggkrokene dine.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------