Stilling: ovs0

Rainbow Art Aktiviteter

  Når våren nærmer seg og barna går utendørs for litt frisk luft og høyoktanske energispill, viser det seg å være et spennende øyeblikk å spotte en regnbue. Oppfordre barna til å uttrykke sin kreativitet innendørs ved å lage kunstprosjekter som reflekterer naturens skjønnhet. Regnbueaktivitetene fungerer også godt som visuelle hjelpemidler for å forklare reflekterende lys.

Handprint Rainbow

Enchanted Learning's Handprint Rainbow tilbyr studenter og barn en mulighet til å leke i maling, uttrykke sin kreativitet og utforske mingling av farger. En stor del brunbrun eller lysebrunt konstruksjonspapir er nødvendig for denne båten. Hvis du mangler tilgang til en kunstrulle i denne fargen, gir papirmagasinsekker en sjanse til å lære barna om resirkulering mens du taper sammen for bakgrunnen. Etter å ha konstruert støtten, la barna velge ut deres favorittfarge på byggepapir. Har flere nyanser av maling tilgjengelig også. Hell individuelle farger på papirplater og instruer barn å sette hendene ned i platene og merk deretter papiret med sine utskrifter. Hver hånd kan være sin egen farge, eller begge kan være de samme. Tape den brune bakken opp på veggen, klipp ut håndtrykk og få barn til å bygge en regnbue. Bånd og lim fungerer begge bra for å feste utskriftene.

Garn Regnbuer

Kunststasjonens Garn Rainbow er et enkelt håndverk for å lage og krever få materialer. Før du starter dette prosjektet, samles ulike, mange stykker byggepapir som samt mange fargede stykker garn, lim og saks. Oppgi elevene for å velge fire eller fem forskjellige garnfarger og kutte dem i 10- til 12-tommers striper. Hvert barn får et stykke konstruksjonspapir av sitt fargevalg - hvitt er mest levende for regnbuen, men grønn for gress, blå for himmelen og gul for solen, er også egnet. Oppgi elevene for å lim garnet over papiret i form av en regnbuebue. For ekstra gnistrende effekt gir barna muligheten for spredning glitter i himmelen.

Rainbow Streamer

Rainbow Streamer funnet på Enchanted Learning er lett å lage, en morsom måte å hjelpe med med å feire en frodig vårdag eller bursdag, og liten nok til at mamma skal feste til kjøleskapsdøren. Nødvendige materialer inkluderer crep e streamers - blå, gul, oransje, rød, lilla og grønn. Hvitpapirplater, saks og stiftemaskin er også nødvendige. For å lage denne håndverket, fordel en plate per barn og instruer dem til å kutte ut midten. Deretter kutte papirstrømmere størrelsen på to til tre meter lang, en i hver farge og gi hvert barn ett sett. Det eneste trinnet som er igjen er å feste streamers til kanten av platen. En stifter eller tape vil fungere.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------