Stilling: ovs0

Purses Made From Candy Wrappers

 

Hva er en Candy Wrapper Purse?

Håndverkere lager candy wrapper vesker med biter av brettet papir, størrelsen på candy wrappers, at de bretter sammen og vever for å danne et papir stoff. I noen tilfeller slår de papirene fra papirkurven og plukker dem selv fra veibanen, men i andre tilfeller er det papirkopier som produsenter selger for dette håndverket.

Hytteindustri

I 1987 Grupedsac, en organisasjon interessert For å fremme de økonomiske forholdene til det indiske folket i Mexico og Sør-Amerika, begynte en hytteindustri blant kvinnene. De ble lært å veve wrappers i high-fashion poser og vesker.
Miami-baserte entreprenør Jonathan Marcoschamer begynte å kjøpe vesker direkte fra Grupedsac og markedsføre dem for opptil $200 i moteområdene i Amerika, Europa og Asia .

Finne wrappere

Resursen til wrappers er etter industrielt avfall. Hvis en etikett er et feiltrykk, går det inn i søpla. Ta kontakt med godterier og spør om du kan få disse feilene til en nominell avgift. Spør barna på skolen for å lagre candy wrappers for deg. Annonser på gratis nettsteder, og du kan finne flere wrappers enn du muligens kan bruke. Bytt ut andre likevektsmaterialer som chipbag.

Få mønsteret akkurat riktig

Foldet er enkelt å lage. Brett stripen sidelengs i en u0026 # xBD; -inch strip. Brett det i halvparten og deretter brett hver ende opp til midten. Koble endene og sy dem sammen, men det er en måte å sørge for at den riktige fargen ender opp mot. Lag en papirmal og brett den. Sett et merke hvor senteret skal være. Når du bretter en stripe, må du sørge for at det riktige mønsteret samsvarer med malemønsteret slik at midten og malmerket samsvarer. Du vil få det riktige mønsteret hver gang.

Hvor å selge poser

Alle kan selge alt på Internett. Lag din egen nettside og vis bilder av posen din til salgs. Pris dem sammenlignbart ved å undersøke andre poser etter størrelse og mønsterproblemer. Sett opp et bord på et loppemarked. Kjør en pengeinnsamler på skolen eller kirkegården. Disse unike vesker tiltrekker alltid oppmerksomhet. Grønn levende og haute couture har converget for å lage en fargerik candy wrapper veske en fashionista må-ha samt en hytte industri for fattige indianere som bor i Mexico og andre områder i Latin-Amerika. Enhver håndverkere kan lage den samme posen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------