Stilling: ovs0

Prosjekter for Old Barn Wood

  Å bruke gammelt låveved til å lage prosjekter er en god måte å resirkulere. Treet gir seg til rustikke utseende. Det legger til karakter for møbler og tilbehør. Barnetre har et forvitret, vintageutseende som kan brukes til å lage spesielle gjenstander uten stor utgift.

Birdhouses

Birdhouses er et gammelt låveprosjekt som kan ta mange kreative svinger. Husene kan gjøres for enten funksjon eller dekorasjon. Barnetre er ofte ganske forvitret og har stått opp til mange års utendørs forandringer. Kutt plankene i jevnformede stykker og deretter spik sammen for å lage grunnskjemaet. Herfra kan et tak og annet tilbehør, flekk eller maling legges til. Hang flere fra et gjerde eller sted på innsatser i bakken.
Undersøk størrelsen på hullene som trengs for fugler i ditt område hvis du er interessert i å tiltrekke innbyggere.

Møbler

Barnetre har blitt brukt av Amish til å resirkulere gammelt tre. Planker kan slipes for å fjerne burrs og noen ufullkommenheter. Adirondack stoler er et populært element. Disse komfortable stolene brukes ofte utendørs. Hagebenker eller små bord kan også gjøres med låveved. Den rustikke effekten skinner gjennom selv når treet er slipt og forseglet med et utendørs tetningsmiddel.

Skilt

Skilt laget av gammelt låveved tilby et kreativt prosjekt for kunstnere og hobbyister. Kutt i rektangl og sand, spesielt kantene før du fortsetter. Eksperimenter med forskjellige håndbokst teknikker, malte grenser og stenciler for å skape tegn til forskjellige behov. Pet tegn, hageskilt og skilt med vittige ord er alle populære. Hvis de skal legges utendørs, må du forsegle maling riktig.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------