Stilling: ovs0

Preschool Art Ideas for Coloring Pages

  Preschool kunst ideer for fargesider inkluderer temaer og prosjekter som lærer barn om helse, liv og dyr. For eksempel kan en fargeringsserie om livscyklusen til en sommerfugl hjelpe førskolebarn å lære om disse fascinerende insekter. Flere nettsteder har utskrivbare fargesider, eller du kan se etter spesifikke bøker på håndverksbutikken. Men hvis du har mulighet til å tegne, lage dine egne fargesider og lage kopier.

Vårt tema kunst ideer

Lær barna om våren ved å oppmuntre dem til å fargelegge bilder av blomster og andre vårdyr som lam og baby ankler. Når sidene er ferdige, legg dem på oppslagstavlen. Du kan også hjelpe barna å rive ut sidene og lage en vårtema bok. Lim de fargede sidene på stort kartong og hull i hver side. Kjør garn gjennom hver side for å lage en knute. Dette vil holde alle sidene sammen. Ungene kan titte på sidene etter type dyr eller blomst.

Prinsesse Sider Art Idea

Be barna om å fargelegge bilder av deres favorittprinsesse og prinskarakterer fra fargerike bøker. Etter at fargen er ferdig, be barna om å kutte ut navnene sine fra farget byggepapir og lim bokstavene nederst på siden. Til slutt rammer du alle bildene og henger dem opp rundt klassen. Når hele kunsten er ferdig, ta en fest med en slottkake og andre middelalderspirerte behandler.

Butterfly Lifecycle Art Ideas

Be barna om å fargelegge sider av en sommerfuglens livssyklus. Livscyklusen til en sommerfugl vil inkludere larverstadiet og kokongstadiet helt opp til den endelige fødsel av en sommerfugl. Hvert barn vil male sitt eget utvalg av livssyklus sider. Når sidene er ferdige, kan de limes på et langt stykke kartong. Heng det endelige prosjektet på veggen, slik at barna kan se alle livscykeltrinnene i en sommerfugl.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------