Stilling: ovs0

Måter å lage broderi tråd

  Ta håndverket til neste nivå ved å lage din egen broderitråd. Hjemmelagde tråder legger til karakter for prosjektet ditt, og å lage din egen tråd er en effektiv måte å bruke lokale og resirkulerte materialer på. Når du har prøvd det, kan du aldri gå tilbake til kommersielle brodertråder.

Repurposed Materials

Raid skapet eller den lokale butikken for tekstiler.

Klipp vevde klær i strimler for båndbroderi. Lett silke og rayon stoff fungerer godt. Disse typer stoffer kan være tilbøyelige til å unraveling, så test et par striper før du bruker dem i prosjektet ditt ved å gni dem kraftig mellom dine hender. Hvis de skjuler, men du er fast bestemt på å bruke stoffet, må du bruke en fray-stop-løsning til kuttkanter.

Unravel strikkevarer å bruke som tråd. Lag et lite kutt i bunnen av plagget langs en søm. Trekk på kuttet ender til du finner en som vil unravel hele plagget. Den kommersielle strikkeklærindustrien bruker ofte mange tynne garn strikket sammen for å gjøre opp et plagg, så selv store klær kan gi fine broderitråder.

Håndspunnet tråd

Prøv å spinne din egen tråd. Bruk en enkel dråpe spindel og ditt valg av fibre for å lage unike tråder. Kjøpe fibre klar til å spinne eller kaste råfibre med hundekammer for å forberede dem. Du kan lage en dråpe spindel ved å sikre en dowel gjennom midten av en CD og feste en krok til den ene enden.

Naturfibre gjør gode brodertråd. Ull er lett å snurre og fargestoffer --- faktisk kan du bruke hvit eddik og matfarging til å fargelge ull til den nøyaktige farge du ønsker. Silke gjør sterke, glansete garn --- perfekt for broderi. Du kan kjøpe silke i forberedte former, for eksempel roving, eller fortsatt på kokongen. Bomull gjør et sterkt garn, men kan være vanskelig for en nybegynner å snurre. Prøv å spinne bomull som kommer i aspirinflasker.

Scavenged Materials

Se etter tråden på uvanlige steder. Alt som er langt og tynt, har potensial som tråd: tanntråd, gress, strimler av papir. Selv om du ikke ender med å bruke disse ukonvensjonelle gjenstandene, vil oppdragene om å lete etter dem oppmuntre til kreativ tenkning.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------