Stilling: ovs0

Lett å lage Colonial Crafts

  Opprett nyttige gjenstander laget under kolonialtiden med enkle håndverkprosjekter. Mange koloniale håndverk er enkle å lage fordi de ble skapt av den gjennomsnittlige personen ved hjelp av materialer som er lett tilgjengelige i denne tidsperioden. Voksne bør overvåke barn når de bruker kniver eller andre skarpe instrumenter for å lage håndverk eller utføre nødvendig kutting for dem.

Pomander Ball

Lag en kolonial luftkjøler med naturlige ingredienser. Bruk et eple eller en sitrusfrukt som for eksempel en appelsin, grapefrukt, sitron eller kalk for å lage din pomanderball. Poke hull i frukten med en tannpirk og sett inn en hel krystall i hvert hull. Kluter er spisset i den ene enden, så skyv den spisse enden inn i frukten, og la den runde enden av klyven på utsiden av frukten. Du kan lage et mønster av nelliker på frukten eller sette dem tilfeldig avhengig av dine personlige preferanser. Rul nellikekjøttet i en grunne tallerken med kanel, allspice eller en hvilken som helst form for duftende krydder. Pomander ballen kan henges som ved å knytte fargerike bånd rundt frukten og hengende den i ditt hjem. Hvis du ønsker å forlenge levetiden til pomanderballen, legg frukten på et varmt, solfylt sted. Frukten vil tørke og krympe i solen i løpet av denne tiden. Når frukten er hard og tørr, kan du henge den i ditt hjem uten frykt for at den råtner.

Corn Husk Dolls

Gjør enkle dukker ut av maisskall som barn gjorde i kolonitiden. Tørket maisskall kan kjøpes på håndverksbutikker eller i produsentdelen av enkelte supermarkeder. Lag sammen fire til seks maisskall og brett bunken med skall i halvparten. Den falsede delen av maisskallene blir hodet på dukken din, så bind en streng rundt huskene 1 til 2 inches under brettet for å danne hodet. Skal opp ett eller to lag maisskall på hver side opp til strengen. Fest streng rundt disse lagene for å danne armene på dukken din. De resterende maisskallene kan ligge igjen som å danne et skjørt til dukken eller skilt i to ben og sikret med ekstra streng. Tie ekstra maisskall rundt dalen din for å danne klær. Legg farge- eller ansiktsfunksjoner til dukkene med fruktjuicer.

Quill penner

Quill penner ble brukt fra 1700-tallet til 1800-tallet, og disse pennene ble dannet av fjærer tørket ut for å fjerne naturlige oljer og skarpe til et punkt. Du kan lage din egen quill penn med naturlige fjær fra håndverk butikker. Disse fjærene er allerede tørre og klare til å bli skjerpet. Plasser fjæren på et skjærebrett og skar bort spissen av fjærens skaft for å skape et punkt. Bruk pennen ved å dyppe punktet i blekk og skrive på papir. Eksperiment med å kutte akselen i litt forskjellige vinkler for å produsere forskjellige resultater i skriving.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------