Stilling: ovs0

Kunstideer for grenser

  Oppmuntre elevene til å opprette oppslagstavler sammen, gjør at de blir kjent med jevnaldrende, uttrykker kreativitet og påvirker klasseromsmiljøet. Enten å feire gruppens fødselsdager sesongmessig og lage et styre strengt for det eller ære på viktige høytider anerkjent nasjonalt, kan grenser forbedre plassen. Art-influerte grenser gir en finish som gjør styret pop av veggen og dirigerer lengre i sinnet.

Ocean Life

Ocean livet som tema tilbyr et stort utvalg av pattedyr, amfibier, reptiler og fisk som alternativer for et personlig bidrag til styret. Før du tar denne grensen, lærer du en leksjonsplan som forklarer forskjellene mellom disse vanndyrene. Oppfordre barn til å ta notater på sine plukker under presentasjonen. Gi studentene byggepapir i forskjellig farge, samt markører, klistremerker, lim, glitter og utskjærede pappformer av deres muligheter. Behør barna å farge, male og dekorere sitt dyr og være forberedt på å dele med klassen to eller tre ting de lærte om deres valg.

Visdomens vegg

Visdomens veggen er et styre som oppfordrer elevene til å legge til populært , klok, hjelpsom, kunnskapsrik og identifiserbar mening til hoveddelen av oppslagstavlen. For en komplementær grense, ta klassen til biblioteket og fortell dem ikke å returnere uten tittelen på deres favorittbok. Be elevene også skisse en kopi av bokens cover. Når du har kommet tilbake til klasserommet, send elevene opp i grupper for å tegne boken deres et sted langs grensen. Tilfør tynn-tippede permanente markører for tittelen. For en ekstra vri, lag en blanding og matche spill med forfatterens navn og boktitler for barna å fullføre på sitt skrivebord.

Bli kjent med deg

Hvis du leter etter en måte å ta med barna på sammen i begynnelsen av skoleåret kan en lære deg om oppslagstavler og grenser hjelpe elevene å lære om hverandre mens de uttrykker sin kreativitet. Maling, papirplater, tynn markører og et stort, rent arbeidsrom er nødvendig. Be barna om å velge sin favorittfarge og plassere hånden flat i den malte platen av den fargen. Deretter presser de på hånden sin på oppslagstavlets kant. (Mindre barn kan trenge hjelp med disse trinnene.) Studentene skal skrive navnene sine i håndutskriften eller ved siden av den.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------