Stilling: ovs0

Instruksjoner for å hekle en engelfat

 

1.

Lag fire kjedesøm og bli med for å lage en sirkel. Kjett en og lag seks enkle heklesømmer i sirkelen; Bli med en glidesting.

2.

Øk størrelsen på sirkelen din. For runde to, kjett en og gjør to enkle heklinger i hver søm rundt. For rund tre, kjett en og hekle en hekle i den første søm etterfulgt av to enkelt hekler i neste søm; gjenta dette mønsteret rundt og bli med en glidesting. For rund fire, kjett en og hekle en enkelt hekle i hver av de to første masker etterfulgt av to enkelt hekler i den tredje sømmen; gjenta dette mønsteret rundt og bli med en glidesting. Nå er hodet på din heklete engel fullført; herfra vil du arbeide frem og tilbake i rader i stedet for å jobbe i runden.

3.

Lag en kjedesøm og snu arbeidet. Gjør en enkelt hekle i hver av de første fire masker du kommer til på utsiden av sirkelen din; deretter kjede en og slå jobben igjen. Enkelt hekle i hver søm på tvers av rad. Kjett en og drei, sett deretter to enkle heklesømmer i de første og siste masker av raden med en enkelt heklesøm i hver sentersting; Du bør nå ha totalt seks masker.

4.

Fortsett å skifte mellom jevne rader og øke rader. For å gjøre dette, gjør i neste rad en enkelt hekling i hver søm. På rad etter det, gjør to enkle heklinger i de første og siste masker av rad og gjør en hekle i hver av de midterste sømmer. Fortsett å alternere dette mønsteret til engelen når ønsket størrelse. Avslutt og kutt arbeidsgarnet, og la en 4-tommers hale. Vev i de løse ender med en stor øyet sløv nål.

5.

Hekl vingene på engelen. Lag åtte kjede masker og enkelt hekle i den andre kjeden fra kroken og hver kjede over. Kjett en og vend, deretter lag en hekle i hver søm over. Kjett en og vend, deretter hekles det to sammen over de to første masker på rad, legg en hekle i hver av de midterste masker og hekle to sammen sammen de to siste masker. Enkelt hekle jevnt over neste rad, og gjør deretter en ytterligere reduksjon på rad. Du bør nå ha totalt tre masker. Enkelt hekle jevnt over de neste fire radene. For neste rad legges to enkelt heklesømmer i den første sømmen, en i midtsting og to i den siste sømmen. Enkelt hekle jevnt over neste rad. Gjør en ekstra økning på rad, og arbeid en mer rad jevnt. Nå skal du ha syv enkle heklesømmer. Feste og vev i dine løse ender.

Plasser vingene på engelens bakside og bruk en ekstra lengde av garn med den store øyeformede nålen for å sy dem på.

Tips og advarsler

  • Legg broderte detaljer, for eksempel et ansikt eller et design på kjole, for en polert berøring til oppvasken din. < / li> Hvem sier disktøy må komme i bare firkantede former? Du kan hekle opp et parabolen i enhver form. Heklede servietter laget av bomullsgarn bomull gir den perfekte gave til innflytelse eller helligdager. De er maskinvaskbare, skrubber ut skitne flekker godt, og varer i minst like lenge som deres kommersielt solgte kolleger. Hekle en engelfat for jul eller enhver tid på året du føler at noen kan bruke en engel i kjøkkenet.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------