Stilling: ovs0

Ideer til julegave med papprør

  Juledyr er en god tradisjon for å starte med familien din. Det holder alle underholdt mens du tilbringer tid sammen med å feire ferien og dekorere hjemmet ditt samtidig. Håndlaget håndverk gjør også gode gaver og festfavorier.

Kartongrør Angel

Dekk et papprør med filt eller papir. Lim en tre eller skum håndball på toppen av røret for et hode. Bruk maling eller markører for å lage et ansikt. Legg til raffia eller dukkehår til toppen av ballen for hår. Lag en halo fra en gull chenille stamme og lim håndbjelker til sidene for armer. Legg vinger av papir, håndverkskum eller mer raffia og lim dem på baksiden av røret.

Kartongrør Santa For å lage en papp, Santa Claus, dekke et papprør med rødt byggepapir. Lim en sirkel med rosa, brunt eller brun papir til forsiden av røret for et ansikt. Legg ansiktsfunksjonene med maling eller markører. Rul en sirkel av rødt papir inn i en kjegle og lim det på toppen av røret for en lue. Legg en tynn stripe svart papir rundt midten av røret for et belte. Tørk ut noen bomullsbolter og lim dem rundt kanten av hatten og på punktet. Legg til mer bomull for et skjegg.

Kartongrørkrans

For å lage denne festlige kransen, kutt et papprør i lengderetningen for å åpne den opp. Mal den grønn, for og bak. Når det er tørt, kutt det krysset i 1-tommers striper, og stift deretter endene sammen for å lage en løkke. Klipp en ring ut av papp for å lage kanten av kransen. Stift papir eller papp i små biter rundt rundt kanten av ringen og bruk saks for å kutte den inn i frynsene. Mal alt grønt. Fest deretter kartongrørene rundt midten av kransen. Lim røde pom poms eller ornamenter rundt kransen.

Julekrekker

For å lage julekrabbe, fyll kartongrør med konfetti, pyntegjenstander og formuer. Rull røret i et par ark med vevpapir og lim papiret til seg selv. Tie av endene av tissuepapiret rundt røret med bånd. Å bruke dem, yank fast i begge ender. Hvis du vil, kan du kjøpe cracker-snaps fra en håndverksforretning for en mer tradisjonell pop når du åpner den.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------