Stilling: ovs0

Ideer til en Scrapbook Konsulent Workshop

  Skrapbøker er en morsom og kreativ måte å lage vakre gaver eller personlige keepsakes på. En utklippsbok konsulent designer og leder workshops for de som kanskje elsker å lage sine egne utklippsbøker, men trenger litt hjelp med å komme i gang med verktøy og ideer. Noen utklippsbokserier inkluderer bøker og materialer i prisen på inngangsavgiften, og det er viktig for konsulenter å velge materialer som er varierte nok til å imøtekomme mange forskjellige ideer og la deltakerne 'kreativitet gå vilt.

Temaer

Et godt utvalgt tema er det samlende elementet i en utklippsbok som beriker det som ellers ville være et enkelt fotoalbum eller tilfeldig collage. Tematiske elementer kan inneholde en bestemt skrift eller håndskriftstil som brukes over hele, gjentatte sidebakgrunner eller en konsistent fargepalett. Fritidsskrapebøker kan for eksempel bruke et tema basert på destinasjonen, som palmer og kokosnøtter for øyeturer, bilderammer og pensler for kulturelle destinasjoner, trær og ville dyr for fotturer og mer, avhengig av ferieinnstillingen. Som konsulent kan du ta med fargevinduer, flere sett med klistremerker, utklippskunst og gummistempler med inkpads for å inspirere scrapbook-temaer.

Bilder

Bilder er ofte midtpunktet i en utklippsbok. Advis deltakerne om å bringe flere bilder til verkstedet relatert til tema eller begivenhet som de ønsker å lage utklippsbok om. Ta med flere plastfotomutter i standardstørrelser på fire til seks og tre og en halv til fem inches for bilder å glide inn og limes sikkert inn i utklippsbokene. Foto hjørner er et annet alternativ. De er vanskeligere å bruke enn ermer, men de har fordelen av å jobbe med alle størrelser. Bilder kan også limes direkte til utklippsbokssider ved hjelp av en syrefri limpinne eller et annet lim som ikke vil skade bildet over tid.

Tekstildeksler

Et tungt teksturert deksel gir mye vekt og originalitet til en utklippsbok. Bruk tykt lim eller superlim med små dekorative bergarter eller perler for å lage tredimensjonale hevede mønstre. Alternativt kan du lage de-bøssede mønstre ved hjelp av en kakeskytter og en hengekøye for å lage innrykkede former i utklippsbok med riktig tykkelse Avanserte teknikker for utklippsbokdeksler kan omfatte varmeemballering, metallfarging og silkescreening.

Seksjoner

Oppmuntre workshopdeltakere til å skille ut sine utklippsbøker i seksjoner for å organisere innhold. Seksjoner kan være relatert til forskjellige tidsperioder for eksempel år i skole eller medietyper som konsertbillettstubber. Andre seksjoner kan organisere 'før' og 'etter' eller 'brudens side' og 'brudens side' eller bli brukt til morsomme anførselstegn og andre r skriftlige minner.

Spesialsider

Spesialsider i en utklippsbok lurer på boken og tjener som tittelsider for seksjoner eller showcases for spesielle bilder eller historier. Disse sidene kan betegnes med vannmerker, glitter, farge, tykt eller dekorativt papir, dør kuttdesign, bånd eller andre morsomme håndverksideer. Ta med stabler av gamle magasiner som kan gruves for ord, bilder og illustrasjoner relatert til utklippsboktemaet og limt inn i det.

Lommer

Noen elementer er verdt å holde men upassende for å feste i en utklippsbok. Disse kan omfatte et barns første tapte tann, en spesiell invitasjon eller et annet element som ikke er egnet til liming. Lær workshopdeltakere for å legge til en enkel lomme som kan inneholde disse minner. Lommer kan være like enkle som en dekorativ konvolutt limt på baksiden inne dekke, eller kanskje en fancy hjemmelaget lomme fra dekorativt papir med et snap eller en annen spesiell lås for å holde den stengt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------