Stilling: ovs0

Ideer til Valentine postkasser for en gutt

  Valentinsdag er en verdensomspennende ferie feiret 14. februar, hvor gaver, godteri, blomster og kort utveksles blant kjære. Ferieen er faktisk en gammel romersk og kristen tradisjon og er knyttet til den katolske Saint Valentine. I dag er det ofte barn gjør Valentinsdagbokstaver og utvekslingskort i klasserommet Valentinspartier.

Stegosaurus Postkasse

Lag en stegosaurus postkasse ved hjelp av en pappkasse (eller hvilken som helst gjeldende boks du vil bruke), grønn innpakningspapir, fire små Papirkopper, saks, rosa, rødt og grønt byggepapir, rørrensere, lim og tape. Legg i esken i grønt papir, og kutt en spalt gjennom toppen av den så stor at Valentinsdagkortene passer inn i. Følg ved å ta de fire koppene og lim dem til nederste hjørner av esken med den åpne siden ned. Enten utskrift maler av craft stegosaurus hode, ben og hale design (eller en hvilken som helst dinosaur) eller tegne dine egne stegosaurus design. Kutt ut og brett endene på hvert stykke for å lage en fane for liming. Lim brikkene til esken med rørrengjørere festet for å stramme brikkene om ønskelig. Klipp ut røde og rosa hjerter for å dekorere boksen og farg boksen med markører hvis du ønsker det.

Alien Mailbox

For å lage en fremmed postkasse trenger du en boks eller kaffekanne; farget innpakningspapir etter eget valg; rør rensere; markører; lim; saks; farget byggepapir og tape. Pakke boksen eller boksen i innpakningspapir, og kutt en spalt gjennom boksen slik at Valentinsdagkortene kan passe gjennom. Limrørrørene til toppen av esken for å skape fremmede antenner, og kutte ut og lim på hjerteformet øyne, ører, nese og munn fra byggepapiret. Dekorer også postboksen med markører hvis ønskelig.

Gul ubåt

Bruk en stor plastflaske eller boks, gult innpakningspapir, rødt byggepapir, markører, to eller tre små papir kopper, tape, saks og lim for å lage denne ubåten postkassen. Wrap din flaske eller boks med det gule innpakningspapiret, og kutt en spalt gjennom toppen så stor at Valentinsdagkortene passer inn. Lim papirkoppen opp og ned på toppen av boksen for å lage ubåten. Kutt ut små røde papirhjerter for å lage vinduer, og lim dem på postkassen. Dekorer videre med markører hvis ønskelig.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------