Stilling: ovs0

Hvordan tegne ansikter på klutdukker

 

1.

Brett mønsterstykket halvveis i bredden. Trykk en krøll inn i stoffet. Åpne ut stykket. Vik den i lengderetningen, trykk en flekk inn i stoffet en gang til. Dette burde dele ansiktet opp i kvadranter. Hvis du jobber med en dukke som allerede er sydd sammen, hvor folding av ansiktstoffet ikke er et alternativ, tenk sentrert horisontale og vertikale linjer som løper over ansiktet med et skjær i midten av stoffet.

2.

Tegn øynene på dukken sentrert langs den horisontale krøllen eller den forestillede horisontale linjen med stoffpennen. Prøv å gjøre mellomrommet mellom øynene omtrent samme bredde som øynene selv for å gi dukken Sett et balansert, realistisk utseende. Gjør øynene større for å overemphasize dukkenes øyne. Legg en liten plass mellom dem.

Tegn i en munn sentrert på den vertikale krøllen eller forestillingslinjen rett under et punkt, halvveis mellom øynene og dukkeens hake Munnen kan være en enkel en-linje smil eller en full munn med en øvre og nedre leppe.

4. Legg puttens nese halvveis mellom øynene og munnen Nesen kan være så enkel som en liten buet linje eller har mer definisjon og nesebor.

5. Legg til andre detaljer, for eksempel øyenbryn, øyevipper, briller, skjønnhetsmerker, etc., som ønsket for å passe til stemningen og stilen til dukken du prøver å lage.

6. Bruk pennpenner eller maling til å farge i ansiktet som du vil Legg til rødme på kinnene og farge i leppene og dukkenes øyne. Legg til andre detaljer.

Tips og advarsler

  • Øvelse tegne en få ansikter på papir før du prøver det på klut. Øv på skrapstykker med klut til du får tak i det. Klutens natur gjør det mulig å bevege seg under pressen ure på en penn, så sørg for å trene både ansiktet ditt (på papir) og teknikken din (på klut).
  • Ikke bruk noen annen penn eller markør på dukkeens ansikt enn de som selges til bruk på tekstiler. Andre ikke-stoffmedier kan bløde gjennom kluten, noe som gjør linjene uklare heller enn skarpe.
  • Enten du lager håndlagde dukker til en spesiell ung i livet ditt, som en pengeinnsamling for noen andre, eller bare for å tjene litt ekstra penger, er ingen dukke komplett uten ansikt. Det er lettest å tegne ansikter på dukker før stoffmønsterbitene er sydd sammen, slik at du har en flat overflate til å fungere, men du kan tegne ansikter på klutdukker når som helst under konstruksjon.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------