Stilling: ovs0

Hvordan selge Wire Wrapped Smykker

 

Mange steder for smykker salg

1.

Selg dine trådkollerte smykker online. Håndlagde markedsplasser som Etsy.com og ArtFire.com tilbyr lave kostnader for oppføring av håndlagde varer, og begge har kategorier spesielt for trådinnpakket smykker. Du kan også lage ditt eget nettside. I begge tilfeller er god fotografering avgjørende. Ved fotografering av smykker, noter du de spesifikke belysningsproblemene som er forbundet med kombinasjonen av edelstener og trådens reflekterende metall. Det kan være behov for en lyskasse og fyllkort, samt et lite LED-lys for de innpakket edelstenene.

2.

Delta i et håndverksprogram og selg trådt innpakket smykker der. Håndverk og smykker viser alt fra små brannhaller til store konvensjoner fylt med håndlaget håndverk. Selge smykker på et håndverksklubb krever en god størrelse inventar, viser for å vise deg dine trådkledde smykker (svart fløyel er flott), en kredittkortleser og informasjon om smykkene dine. Utstillingsprisen kan variere fra gratis til tusenvis av dollar. Få informasjon om hvert show du er interessert i ber om leverandørinformasjon.

3.

Selg din tråd innpakket smykker engros. Storefronts og smykker selskaper kan være interessert i å bære din linje på engrosbasis. Engrosprising er typisk 50 prosent av detaljprisen, men den forskjellen består av i det store volumet av salget. Ring en butikk og be om deres kjøper - det er den personen som håndterer beholdningen til butikken. Beskriv dine wire innpakket smykker og gjør en avtale for å vise kjøperen. En advokat kan være nyttig for å utarbeide grossistavtalen hvis en butikk er interessert, eller du kan ha en mindre formell skriftlig eller muntlig avtale.

4.

Kaste et smykkefest. Hjemme show har økt i popularitet, og du kan vise smykker til alle dine venner, familie og bekjente på en fest som dette. Du trenger å få mat og drikke for alle, så vel som å skape en attraktiv måte å vise på dine trådinnpakket smykker.

Wire wrapped smykker bruker smykker wire og steiner eller annet materiale for å lage fantastiske pendler og annet tilbehør. Håndlaget smykker legger alltid til en spesiell touch til en garderobe. Det finnes en rekke arenaer, enten online eller personlig, for å selge dine trådkollerte smykker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------