Stilling: ovs0

Hvordan lage strikkepinner med dowel Rods

 

1.

Kjøp stangstenger 12 'lange eller kutter lengre i 9-14' lengder. Standard strikkepinner er 12-14 tommer, men hvis du bruker med barn 9-10 'er det enklere for dem å håndtere. Gjør minst to av samme størrelse. Hvis du skjærer dem selv, bruk en håndsav og klipp en Plasser et stykke papp mellom stangen og bordet og bruk en klemme for å sikre. På den måten blir kun pappet skadet hvis du kutter litt dyp.

2.

Monter en treskule eller en trekule med et hull i den på den ene siden av stangen. Typisk er stengene litt mindre enn deres pakke sier, så se etter kuler med samme størrelse åpninger som stangens bredde Hvis det er for stramt, bruk en liten drimmel for å utvide hullet.

3.

Fjern ballen. Legg en liten mengde varmt lim eller superlim inni 4. Sett på et lite punkt for å unngå et uhell ved å bruke en blyantspisser for å skarpere den andre enden. skader deg selv når knitti ng. Bruk sandpapir til å snu ned eventuelle ru kanter.

Tips og advarsler

 • Hvert sett av strikkepinner vil koste under $1 og ta mindre enn 15 minutter å lage .
 • Lag sett i flere størrelser, slik at du alltid har den nødvendige størrelsen for hånden.
 • Hvis du lærer en gruppe barn hvordan du skal strikke, må hvert barn lage sin egen sett før begynnelsen, slik at de hver vil ha et par å beholde.
 • Trekkstrikkearler er ikke like sterke som metallene. De kan brytes hvis de brukes grovt.
 • Strikkepinner koster vanligvis $5-20 per par. Hvis du bruker flere størrelser eller har flere prosjekter på samme tid, kan det legge opp. I stedet lager dine egne strikkepinner for en brøkdel av den prisen.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------