Stilling: ovs0

Hvordan lage små Ivy Planter for et dukkehus

 

1.

Skiss et ivyblad som skal brukes som et mønster på et ark av hvitt papir. For å tegne elv, gjør blader med ett punkt på toppen og to punkter på hver side. Rund på bunnen av bladet på hver side, sammen med de to sidene hvor stammen møter bladet. Mønsteret må bare være omtrent 1/4 tommers høyt. Klipp ut bladmønsteret. Bladene trenger ikke å være perfekt formet.

2.

Spor bladmønsteret på grønt byggepapir. Lag om to dusin ibom forlater for å gi planten et fullt utseende. Klipp ut bladene. Folding papiret i halvt før du kutter, vil doble nummeret, slik at du kan kutte halvparten så mange.

3. Bruk akrylmaling til å dekorere hetten på tannkremrøret i blek grønn eller en farge for å matche utsmykningsordningen til dukkehuset ditt. Sett hetten til side for å tørke i 45 minutter. Når den tørker, fyll den nesten til toppen med brun eller grønn modelleringsleir.

4.

Kutte flere lengder av blomsterhandlerens tråd som varierer i størrelse fra 1 tommer til 1 1 / 2 tommer. Varm lim Den lille papirstøvet går langs den øvre halvdelen av trådstammen til både venstre og høyre side. La den nedre halvdelen av stammen være tom, slik at du kan kle den inn i leirejorden senere. Krøl om lag halvparten av ledningene før du legger på bladene slik at du kan drape dem over potten. Gi bladene minst 30 minutter å tørke grundig.

5. av blomsterhandlerens wire inn i leiren i potten, pass på å ikke forstyrre bladene på toppen halvparten mer enn det er nødvendig. Ordne klimopstamlene i potten ved å drape, mens du holder andre oppreist.

Tips og advarsler

  • Prøv å bruke grønnpapir, silke eller tynn velour istedenfor av konstruksjonspapir for å variere ivy s utseende. Hvis bladene gjør arrangementet høyt tungt, kutte en liten sirkel av papp bredere enn bunnen, male den for å matche potten og lim den til lokket, slik at den forblir oppreist.
  • Den beste delen av å kikke i et dukkehusvindu er å oppdage det lille ekstrautstyret inni. Miniatyrplanter er like mye en del av et dukkehus som de er et fullstort hjem. Alle kan lage miniatyrløp ved å bruke biter av grønt stoff eller papir til bladene på toppen av en vase som er dannet av en tannkremrør eller en annen liten hette. Varier utseendet ved å ha lange vinranker som strekker seg over sidene, eller flokken i eføy går sammen på toppen av miniatyrvase.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------