Stilling: ovs0

Hvordan lage perle smykker til din egen stein

 

1.

Undersøk din birthstone (se linker) slik at du vet alt det er å vite om hvor perlen er utvunnet, dens betydning, verdi og både konvensjonelle og unike former og kutt. Bestem hvilke metaller som passer best med din stein. Januar granater ser nydelig inn i gule gullfester, og du vil tenke på å samsvare opp i desember turkis med hvitt gull, platina eller sølv når du lager din signaturdesign.

2.

Samle inspirasjon fra dagens topp smykker designere. Les nylig publiserte bøker om smykker - hodet til halv pris bokhandlere for å plukke opp tabletop tomes med nydelig firefargers fotografering. Les trendy magasiner for å finne ut hvilke smykker som er i dag, og ta ledelsen fra disse samtidige samlingene av perlehalsede ringer, pins, armbånd, halskjeder og motetilbehør.

3.

Velg din favorittdesignmetode og verktøy for å lage din smykkelinje til birthstone: sketchpad og tegneblyanter eller PC-pluss-tegneprogrammer eller datamaskinstøttet designprogramvare (CAD) som gjør det mulig for designere å lage smykkerbrikker i 3D. Begynn å skissere innstillingene for armbånd, ringer, øredobber, pins og andre smykker stiler, slik at du har en base for å legge inn dine birthstones.

Finn bilder av din Birthstone som har blitt skutt fra en rekke vinkler, hvis du ikke har en samling løs perler på hånden. Last opp perlbildene til datamaskinen din i et jpeg-format hvis du designer elektronisk eller bruker bildene som din referanse kilde og tegne individuelle steiner i en rekke posisjoner.

5.

Begynn å tegne edelstenene i innstillingene du opprettet i trinn 2, ved hjelp av referansebilder hvis du er Behandle frihånd. Alternativt kan du importere steinene inn i smykkerinnstillingene som er opprettet i tegneprogrammet ditt. Flytt, re-størrelse og duplikat jpegene til steinen (e) til hvert smykke emulerer designet du forestillet deg.

6.

Eksperimenter med andre smykker når du har gjengitt ditt første design. Venture i tiaras sett med birthstones som passer for alt fra brude slør til formell slitasje. Render perleformet tilbehør som pengeklemmer, buk armbånd, beltespenner, hårbånd og klip, for ikke å nevne menns mote tilbehør. Appell til de som ikke kan få nok av fødselsstenen din med unike design, og du har muligheter for en fan club, hver av dem vil feire bursdagen din så vel som deres 's.

Å vite ditt astrologiske tegn vil hjelpe deg med å finne ut en rekke ting om personligheten din og dine liker og misliker, men å vite at fødselsstenen din betaler større utbytte når tiden kommer til å samle gaver av smykker på den store dagen. Enten du er heldig nok til å være født i april måned når diamanter er kalt for, eller du kan ikke få nok rubiner for å feire juledagens bursdag, ved å bruke din egen stein som en plattform for å starte din smykker samling er sikker å glede folk som deler fødselsmåneden din og ser frem til å feire i stil.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------