Stilling: ovs0

Hvordan lage miniatyrer med Quilling

 

1.

Les mønsterretningene helt gjennom før du begynner. Dette vil hjelpe deg å forstå sluttresultatet og også for å sikre at du har alt materialet du trenger for miniatyrprosjektet. Vær oppmerksom på hvilke farger du vil ha for miniatyrene dine.

2.

Lag alle komponentene i henhold til mønsteret. Dette vil vanligvis innebære å rulle papirstrimlene rundt den nållignende delen av quillingverktøyet i tette spoler. Spolene skal ha en bestemt diameter. Det er nyttig å bruke et quillingbrett for å sikre riktig diameter på spolene dine. Brettet har en rekke hull i forskjellige størrelser som er litt innfelt. Du plasserer spolen i ønsket diameterhull og la det være i samsvar med størrelsen før du limer det.

3.

Lim endene av papirstrimlene ned til spolen for å hindre dem fra unrolling. Påfør limet med en tannpirke. Noen mønstre krever at du lim noen papirstrimler til slutt for å lage en veldig lang strimmel å rulle. Dette skaper en spole som har større diameter.

4.

Lag spolene hvis mønsteret krever det. Dette gjøres etter at limet har tørket. Trykk forsiktig på spolen på fingertuppen, enden av en strikkepinne eller annen avrundet overflate for å skape en konveks form til spolen. Dette gjøres vanligvis for dukkerhoder.

5.

Lim spolene og andre komponenter sammen i henhold til mønsterretningene. Dette innebærer vanligvis å stable dem til å danne kropper, armer og ben for dukker. En annen metode for å lage kropper og kroppsdeler er å oppveie papiret litt når du ruller det, og skaper en konisk form. Mønsteret vil også beskrive retningene for disse delene.

6.

Lag andre former i henhold til mønsterretningene som forbedrer miniatyren din. For eksempel kan papirruller brukes til hår, en sirkel av papir brettet i et trekkspillsmønster kan brukes til en paraply, løse spoler som er klemt i tårneform i forskjellige konfigurasjoner, kan brukes til å betegne sjakkbrikker og så videre. Igjen vil mønsteret inneholde disse retningene. Lim disse figurene på og miniatyret er ferdig.

Tips og advarsler

  • Du kan finne gratis quilling mønstre på nettet, eller du kan kjøpe quilling bøker som har utmerket mønstre i dem. Noen bøker er viet helt til miniatyrmønstre.
  • Pynt miniatyrene dine med fantasien din. Når du får tak i teknikkene, vær så snill å avvike fra mønstrene.
  • Ikke bruk mer lim enn det som er nødvendig, fordi hvis overflødig lim siver ut, kan det limes papirspolen til arbeidsflaten. Overflødig lim vises også som rotete rester på ferdige miniatyrer.
  • Quilling, eller papirfiligran, er kunsten å rulle små strimler av papir inn i spiraler og klemme spolene i forskjellige former. Disse figurene limes sammen for å lage objekter og scener som ofte er montert på kort for innramming. Quilling miniatyrer innebærer å lage rullede papirkomponenter som limes sammen for å danne frittstående, tredimensjonale gjenstander som små dukker. Du kan også quill sjakk brikker, miniatyr blomsterpotter og blomster og omtrent alt annet du kan tenke på. Mange mønstre skal ha, og kits er også tilgjengelige som inneholder mønsteret samt materialene for å lage quillede miniatyrer.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------