Stilling: ovs0

Hvordan lage middelalderske skinnhandler

 

1.

Mål armen fra bunnen av håndflaten til innsiden av albuen din. Del den målingen med .75 for å finne ønsket lengde på dine gaupe. Mål så håndleddet for å finne håndleddsbredden. Mål underarmen din nærmest albuen din for å finne den øverste bredden på gaffelen.

2.

Merk lengden og den øverste bredden på duken på læret ditt ved hjelp av naturlige kanter / hjørne av læret og en markør. Mål en linje fra det utvendige hjørnet av tannhjulet på diagonalen for å finne hvor din innvendige håndleddsmåling vil begynne. Tegn en linje for den målingen, og trekk deretter en ekstra diagonal linje til det indre hjørnet av toppbredden. Du vil da ha mønsteret for din kjole.

3.

Klipp håndtaket ut med hjelp av saksen. Bruk din første kjole til å lage et mønster for den andre kjolehatten og kutte den ut også.

4.

Mål og merk 1 tommers merker på hver side av læret ( hvor den møtes når den er lukket), starter ved toppbredden og slutter ved håndleddsbredden.

5.

Punch hull på hvert merke ved å hamre neglen gjennom læret. Snør opp dine kjeftkroker med skinnespenningen ved hjelp av et kryss mønster (som på en tennissko) og trekk dem så tett som du ønsker.

Tips og advarsler

< li> Lag alle merkene på innsiden av læret, så hvis du gjør feil i målingen, vil den ikke vise på ferdig produktet.
  • Lag unike design på gummistøvlene dine via lærverktøy.
  • I middelalderen brukte skøytere skinnhandler (eller bracers) for å beskytte innsiden av armen mot skade av strengen eller bue mens de skyte. I dag er tannhjul et viktig tilbehør for middelalderlige kostymer og fungerer også som mote tilbehør. Mens det er mange utsalgssteder hvor du kan kjøpe gaupe, kan du lage din egen og spare deg selv litt penger.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------