Stilling: ovs0

Hvordan lage gratis feriekort på nettet

 

1.

Bestem om du vil sende kortet via e-post eller skrive ut det og sende det via post. Hvis du vil ha et utskriftskort, kan du prøve et nettsted som printfree.com; for kort som kan sendes via e-post, se Ressurser nedenfor.

2.

Bestem hva slags gratulasjonskort du vil sende, og velg et kort fra de

Hvis nettstedet gir deg muligheten til å endre farger eller skrifter, kan du prøve å eksperimentere med forskjellige utseende.

4.

Legg til en melding som skal inkluderes med kortet ditt. Ikke glem å registrere ditt navn!

5.

Forhåndsvis ditt gratulasjonskort for å sjekke om grammatiske og stavemessige feil og for å finne ut om du trenger å gjøre endringer i siste øyeblikk.

6.

Skriv enten mottakerens e-postadresse eller følg instruksjonene for utskrift av gratulasjonskortet.

Tips og advarsler < / h4>

  • Hvis det er et bestemt feriekort du ønsker å opprette, kan du finne et nettsted dedikert til den ferien eller temaet.
  • Gratulasjonskort vil vanligvis se bedre ut på fotoprintere eller blekkskrivere som bruker hilsenskortpapir som du finner hos din lokale kontorforsyningsbutikk.
  • Vi sender gratulasjonskort til våre kjære når vi ønsker å spre ferie jubel. Internett har gitt et middel til å sende elektroniske kort som leveres til mottakerens e-postadresse. De fleste hilsenskortwebsteder tilbyr kort til nesten enhver ferie eller anledning. Mange inneholder animasjon, musikk og video, og andre kan være trykt gratis og sendt til dine kjære via post. Å lage gratulasjonskort på nettet gir deg mer variasjon og tilpasning som du finner i en butikk.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------