Stilling: ovs0

Hvordan lage en trepike på en sving

 

1.

Bor et 1/2-tommers hull gjennom hver ende av 2-by-6-by-12-tommers brettet omtrent 1 tommers inn fra enden i midten. Dette er setet til swing. Bruk en bordsag med dado sett for å lage en 3/4-by-1/2-tommers kutt ned midt på setet i lengderetningen. Dette tillater at jentens føtter sitter på plass på setet.

2.

Tegn oversikten over en jente som står oppe på 3/4-ved-12- ved-28-tommers kryssfinerark. Gjør armene spredt slik at hun kan holde seg fast på svingens tau. Hun er en liten jente, så hun vil stå på svingen i spenning.

3. < / p>

Slip ut kontrast av jenta med båndsag. Legg svingsetet og utseendet på jenta med 120-grit sandpapir. Bruk en trefinish etter eget valg. Fortsett.

4. Skru en gjenget øyekrok i hver hånd på jenta på forsiden. Dette vil gjøre det mulig for jenta å holde fast på svingen. Slå de to 36- tommers lengder av tau til en trekant ca 24 tommers fra hverandre. Gjør ett tau gjennom hvert av øyekrokene i jentens hender. Legg jentens føtter inn i 3/4-tommers kutt i setet. Trekk tauene gjennom hullene i setet. Fest en knute i hvert tau på bunnen av setet for å holde det på plass.

Tips og advarsler

  • Lakk jenta i lyse farger for et iøynefallende stykke folkemusikk.
  • Bruk øyevern når du jobber med trebearbeiding.
  • Følg forsiktighetsregler for treverk nøye.
  • Wooden yard dekorasjoner kommer i mange størrelser og stiler. Håndlagde treslagsdekorasjoner som trepiker på gynger er folkekunstdekorasjoner. Snodige tre jenter på svinger harken tilbake til en tid da ting var enkle. Dette er bare et eksempel på folkekunst som du kan lage med noen grunnleggende materialer i hjemmearbeidet ditt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------