Stilling: ovs0

Hvordan lage en stor perle vev

 

1.

Klipp ett bord 1 av 10 med 10 tommer. Klipp to brett 1 ved 3 x 10 cm mindre to dybder av brettet. Klipp to brett 1 av 6 med 10 tommer. Fordi i tømmer et brett som er merket 1 tommer, ikke måler 1 tommers, måler du dybden på ditt 1-tommers brett for riktig måling.

2.

Plasser 10-for- 10-tommers flatplate på arbeidsbordet som base. Påfør en perle av snekkerens lim langs toppkanten av to ender. Vri basen på siden og plasser en 6-by-10-tommers brett i limen. Legg opp endene av platene og spik gjennom basen inn i De 6-tommers brettene.

3. Påfør snekkerens lim langs to korte sider og en langside av en 3-i-10-tommers brett. Plasser brettet langs bunnen og bunnhalvdelen av de to 6-tommers brettene. Spik gjennom utsiden av 6-tommers endebordet i 3-tommers brettet. Spik gjennom basen i 3-tommers brettet. Plasser neglene dine 2 tommer fra hverandre. Gjenta med den andre 3-for-10-tommers brettet. Du bør ha en boks med en kvadrat bunn, to motsatte sider som er 6 tommer høye og to motsatte sider som er 3 tommer høye. La limet tørke i 24 timer.

4.

Klipp to brett 1/2 ved 1 1/2 ved 16 tommer. Senter hvert bord horisontalt langs siden av den U-formede boksen. Brettet bør være 2 1/4 tommer over bunnen av bunnen og ned fra toppen av 6-tommers brettet. Brettet bør strekke seg 3 tommer utover hver ende. Lim og spik brettet til boksen. Gjenta dette på den andre siden.

5.

Klipp en 1-tommers dowel for å passe mellom de forlengede armene på hver side. Senter langs lengden av dowel og skru en 1/2-tommers treskrue nesten flush med treet i hver dowel. Sett dykbordet til side mens limet tørker på armene.

6.

Kjøpe fire Diane 8-tommers aluminiumteasingkammer. Klipp av det utvidede håndtaket med en hacksag. Klipp av en eller to tenner på toppen av kamene, slik at du kan plassere kammen sammen som en. Bor to hull i hver kam.

7.

Senter og skru to kammer på utsiden av den 6-tommers høye siden av boksen. Kammenes tenner skal stige 1/8 tommer over toppen av treet. Gjenta for begge 6-tommers sidene.

8.

Marker senteret på slutten av hver dowel. Bor pilothull inn i enden av hver dowel. Mål 1/2 tommer fra enden av de forlengede armene og bor et sentrert pilothull.

9.

Fest hylsen ved å skru gjennom armens pilothull inn i pilothullet med en treskrue. Fest den andre siden av dowel med en skrue på vingemutter. Gjenta for begge dowels.

Tips og advarsler

  • Vevet er så bredt som antall metalltenner du bruker. For dette prosjektet er vevet funksjonelt 8 tommers bredt. Fest trådene dine til den sentriske skruen i en dowel. Trekk trådene over tennene, avstand en tråd til hver tine. Kryss av kassen på tannene på den andre siden. Plasser trådene dine slik at de passer sammen og pakk de overskytende trådene på den fremspringende dowel skruen. Vri dowel og stram dine tråder med vingemutteren for å stramme begge duggene når du vil perle.
  • Perler kommer i alle størrelser og noen ganger kaller et prosjekt for å bruke større perler som krever en stor beading vevstol. De fleste crafters kan bygge en beading vevstol. Fordelen med å bygge din egen vev er at du vil gjøre den den størrelsen som vil fungere best for typen prosjekter du lager. Den andre fordelen er at du kan inkludere materialer som gjør arbeidet ditt litt lettere.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------