Stilling: ovs0

Hvordan lage en projektorstativ

 

1.

Legg et ark avis på en arbeidsflate. Mål målene på basen til frontprojektoren som skal brukes på projektorstativet. Skriv dimensjonene ned på et stykke papir.

2.

Sett sponplaten på avisen. Tegn et rektangel som er fem tommer bredere og lengre enn dimensjonene på frontprojektoren på sponplaten med blyanten.

3.

Klipp ut et rektangel fra sponplaten med hacksagen. Kast bort overflødig sponplate.

4.

Vri sponplaten over. Påfør hvit lim på hver kant av sponplaten. Dekk sponplaten med fløyel. La den hvite limen tørke i tre timer.

5.

Klipp av overflødig fløyel fra sidene av sponplaten ved hjelp av knivbladet. Vri sponplaten over.

6.

Fest et hull i midten av sponplaten med spissen av den fladskårne skruen. Glatt ut hullet ved å rotere spissen av den fladskårne skruen

7.

Påfør hvitt lim inne i hullet. Sett innsatsmutteren i hullet med den gjengede siden oppad. Hammer innsatsmutteren i hullet med hammeren. La den hvite limen tørke i tre timer.

8.

Åpne bena på stativet. Sett stativet der du vil at projektoren skal plasseres.

9.

Skru stativskruen øverst på stativet i innsatsmutteren i sponplaten. Sett frontprojektoren på projektorstativet du har laget.

Tips og advarsler

 • Du kan bruke en skrue for å holde sponplaten så det lettere å kutte.
 • La projektoren sitte i noen minutter etter at den er slått av før du tar den tilbake i huset - dette forhindrer at pæren blir skadet.
 • A Vanntett, jordet elektrisk ledning må brukes til å koble til projektoren din når du bruker den utenfor.
 • Voksenovervåkning er nødvendig når projektoren står, siden skjærekanter brukes.
 • Drive-in filmer handlet om å kunne sitte ute mens du så på en film. Du kan lage et projeksjonsstativ for å holde hjemmekino projektoren, slik at du kan se filmer i hagen din i etterligning av gamle dager med kjøretur i teatre. Du trenger noen maskinvareforsyninger og et kamera stativ kjøpt fra et kamera eller en elektronikk butikk vurdert for vekten av projektoren du vil bruke. Projektorstativet ditt vil være klart i et øyeblikk, og kan bli satt bort etter bruk

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------