Stilling: ovs0

Hvordan lage en polstret Memo Board

 

1.

Legg korkoppslagstavlen på en arbeidsflate. Legg dynebatteriet over bordet og kutt med å forlate to ekstra tommer rundt kanten. Gjenta denne prosessen med stoffet, men tillat 4 ekstra tommer utover størrelsen på brettet slik at det kan brettes over og festes på baksiden.

2.

Klem en generøs mengde skole lim over overflaten av brettet. Sentrere batten over brettet og trykk godt fast, fra midten til kantene.

3.

Senter stoffet over batting. Skyv seks til åtte tommelstikker inn i overflaten av korkplaten for å sikre stoffet. Spred tappene jevnt slik at stoffet er stramt. Vri brettet over.

4.

Klem limet på ett hjørne på baksiden av brettet. Brett hjørnet på limet, slett stoffet og fest hjørnet med en tommelplate. Gjenta dette for alle fire hjørnene.

Klem en liberal lim på hver lang side av stoffet, fold og glatt stoffet flatt, omtrent som å pakke inn en pakke, og fest kantene med noen få tommelstikker. Arbeid på den ene siden av gangen, da dette bidrar til spenningen på overflaten, forblir konsistent. La limet tørke i to til tre timer, til det er satt. Når du har tørket, fjern tommelfingeren fra overflaten av brettet.

6. Legg et stykke bånd fra det ene hjørnet til det andre, og kutt med tre tommer overlappende hver kant av styret. Fest båndet i midten med en tak, og deretter andre steder på hver side av midten. Plasser båndet over et hjørne, flip brettet, trekk båndet lært til baksiden, og fest med en annen tommel. Gjenta for det andre hjørnet. Gjenta denne prosessen med et annet bånd for de andre to hjørnene. Løft midtstykket og skyv det gjennom begge båndstykkene.

7. Skjær fire flere båndstykker, hver parallelt med de opprinnelige diagonale delene, for å lage et kurvvevsmønster . Bruk samme metode for kutting og sikring av hvert bånd på flere steder, på forsiden og baksiden av brettet. Båndene vil overlappe flere steder. Fjern noen av de opprinnelige miniatyrene, og plasser dem på nytt gjennom båndkryssene.

8.

Hvis oppslagstavlen har hengende maskinvare, legg den på baksiden av brettet nå . Men hvis det ikke ble levert maskinvare, kan du enkelt lage en hengemekanisme. Klipp et stykke av bildetråden fem til syv inches utover bredden av brettet. Fest kabelen med tommelbrikker. Brett den siste tommelen av ledningen rundt stolpen, og vri deretter ledningen rundt seg selv og stram den rundt taket. Skyv taket til et hjørne av brettet. Gjenta denne prosessen for det andre hjørnet for å feste hengekabelen.

Tips og advarsler

  • Ha det gøy med farge og mønster med dette prosjektet.
  • Lim lim eller andre små gjenstander til tverrsnittskryssene for mer dekorasjon.
  • Et polstret notatbrett er et dekorativt sted å holde viktige papirer og bilder. Disse brettene er enkle å lage, og legger til farge på hvilket som helst mellomrom. Bilder og notater glir sikkert bak de overlappende båndene. Du kan kjøpe koordinerende stoffer og bånd. Men ifølge craftygal.com er dette prosjektet en flott måte å 'bruke en gammel kjolen skjorte eller skjørt, eller til og med en oppvaskmaskin, du kan lage mest mulig klut som passer til størrelsen på brettarbeidet ditt.' Spill med farge og tekstur for å lage et personlig stykke for deg selv eller for en gave.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------