Stilling: ovs0

Hvordan lage en kimono og japansk klær

 

1.

Mål deg selv for å få bryst og midje målinger. Du bør bare ha på deg undertøyene du planlegger å bære under ditt nye japanske klær. Du vil kanskje få hjelp av en venn med måleprosessen.

2.

Kjøp et mønster for japansk klær, sammenligne målingene dine med målingene på baksiden av mønsteret konvolutt. Kjøp den nødvendige mengden stoff for uniformet ditt. Japansk klær, inkludert kimono, er oftest laget av bomull eller silke. Satin brokader er tilgjengelige i mange asiatisk inspirerte design, men satin har generelt ikke åndbarhet av naturlige stoffer.

3.

Klipp ut mønsteret og stoffet i henhold til mønsterretningene . Bruk markørpenningen eller skreddersyrens kritt for å overføre mønstermerket til stoffet. Disse merkene hjelper deg når du matcher stoffstykkene mens du syr dem sammen.

4.

Passe på plagget til deg ved å klemme det sammen og forsiktig prøve det på. Japansk klær passer vanligvis ganske løst rundt kroppen. Hvis klærne ikke passer som ønsket, må du snu sømene til du er fornøyd med passformen.

5.

Sy sammen stykkene som angitt i mønsterinstruksjonene. Hvis stoffet du har valgt, har en tendens til å ravele på råkanter, kan det være lurt å innheve sømmen med sømbinding, eller Bruk en serger- eller overlockmaskin for å fullføre kantene.

6. Legg bunnen av kimono mens du har på deg skoene du har på deg, slik at lengden er riktig.

/ p>

Tips og advarsler

  • Rayon kan brukes til mer uformelle kimono-stiler, samt for bukser som 'monpei' og jakker som 'hapi. '
  • Presrink noen bomullsstoffer du bruker av var hing og tørke dem før du skjærer ut stoffstykkene.
  • Pass på at nålene og pinnene er skarpe. Triste pins kan ha grove flekker på dem som kan fange delikate, silkeaktig stoffer.
  • Den mest allestedsnærværende delen av japansk klær, kimono, er utførelsen av eleganse i enkelhet. De rene linjene i kimono tillater vakre stoffer å ta midtpunktet. Andre japanske klær viser samme enkelhet og form, og ting som 'hippari' eller casual jakker, kan være praktiske valg for å kle seg på hverdags garderobe. Disse klærne er ikke vanskelige å sy, og det er et godt valg for sømmer som er nye til plaggsømning.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------