Stilling: ovs0

Hvordan lage en enkel papir hagle

 

Lag fatet

1.

Tape to ark papir sammen langs kortere sider for å danne ett langt ark.

2.

Rull de tapte arkene på papir i lengderetningen til du har en diameter på 1 tomme. Tørr røret for å holde det sammen. Dupliser denne prosessen med to ark, slik at du har et annet identisk rør.

3. Legg disse rørene side om side og tape dem sammen for å lage den dobbelte delen av haglgeværet ditt.

Legg til håndtaket

1.

Klipp et ark papir i halv lengde og rull hvert halvt i en tube

Tape de to rørene sammen side ved side, og tape dem til doble fat. De skal ligge flatt mot dobbeltrommet og være 1 tommers fra enden.

3.

Klipp et annet ark i halv lengde og rull hver halvdel i et rør.

4.

p> Tape de to rørene sammen, og tape dem til doble fat. Disse rørene skal festes i 45 graders vinkel og passe inn i 1-tommers plassen på enden av dobbeltrøret.

Tips og advarsler

  • Bruk svart konstruksjonspapir for dobbeltrør og brunt konstruksjonspapir for håndtaket for å gjøre papir haglegeværet mer robust og mer realistisk.
  • Barna har levende fantasi som lar dem spille lykkelig med de enkleste lekene i flere timer om gangen. Lekepistolen er et populært valg for gutter, hvorav de fleste har spilt med vannpistol, pistolpistol eller annen variasjon av leketøypistolen når de når modenhet. Selv en leketøypistol laget av papir, som et papir haglegevær, kan fange sine fantasi. I tillegg til det moroa de vil leke med, kan de også ha det bra.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------