Stilling: ovs0

Hvordan lage en Sub Zero Mask

 

1.

Ta en vanlig svart gummi paintball maske og løsne topphalvdelen fra bunnhalvdelen ved hjelp av kjøkkenskiver eller et annet kraftig saksaks. Klipp rett under goggleområdet, og la nesebeskyttelsen være intakt. Kast den øverste halvdelen av masken.

2.

Dypp en pensel inn i noen lyseblå akrylmaling og glir den over hele utsiden av masken. Fullfør det første frakket, sørg for at malingen fordeles jevnt over masken.

3.

Vent på pelsen til å tørke, og legg til et annet lag. Gjenta så mange ganger som nødvendig, til den blå maling er solid og ikke svart viser gjennom. La malingen tørke helt før du bruker masken.

Tips og advarsler

  • Denne metoden kan også brukes til å lage både en Scorpion mask og en Reptil maske. Bare erstatt gulmaling for Scorpion og lysegrønn maling for Reptil.
  • Sub Zero er den beryktede blåmaskede fighteren i Mortal Kombats verden. Hans isspesialiteter gjør ham til en favoritt av Mortal Kombat-fans overalt, og signaturmassen gir mesteparten av gnisten til kostymen. Å lage din egen Sub Zero-maske er veldig enkelt og tar ikke lang tid. Og siden du bruker verktøy av høy kvalitet for å gjøre det heller enn å bare skjære formen fra papp, vil masken vare lenge og tåle mange kamper.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------