Stilling: ovs0

Hvordan lage en Clay Cereal Bowl

 

Lag en klypepot

1.

Ta en håndkalk av leire og kast den i hendene i en kule. Legg leiret på en flat, avisbelagt overflate og trykk den litt for å flate bunnen.

2.

Plasser en tommel i midten av ballen og trykk den inn i leire; trykk tommelen nær bunnen av leiren, men ikke skyv gjennom til den andre siden.

3.

Sett den andre tommelen inn i hullet og legg fingrene på leirens utside, trekk hullet utover litt for å gjøre det større. Hold leiret i en hånd og tynn sidene ved å klemme leiren mellom tommelen og fingrene i en oppadgående bevegelse. Roter leiret slik at sidene tynnes jevnt.

Legg høyde med spolemetoden.

1.

Ta et lite stykke leir og kast det i hendene i en kule. Legg leiret på en flatt, avisbelagt overflate og rull den frem og tilbake med håndflatene. Beveg hendene langs spolen, siden det blir lengre for å opprettholde en jevn bredde. Gjør spolen i samme bredde som sidene på knekken. < /p>

2.

Sett spolen på kanten av kjepppotten, klipp av ekstra lengden og klem sammen endene. Trykk lett på spolen i kanten. Legg tommelen på innsiden av spolen og pekefingeren på utsiden av spolen; hold potten jevn med den andre hånden din. Klem spolen mellom tommelen og pekefingeren og trykk leiret av spolen inn i leiren av knivgryten. Forbind forbindelsen sømløst og til og med langs omkretsen av klypepotten.

3.

Utvid klypepotten i en bolleform ved hjelp av spolene. Plasser spolene på utsiden av felgen og integrer spolen leir i klemmehellelisen ved hjelp av samme teknikk som beskrevet i trinn 2. Tilføy gradvis spoler til bollen til det er den høyde og bredde du foretrekker.

4.

La bollen tørke grundig.

Brenn og glasser bollen

1.

Ta bollen til et fellesskap senter som brenner keramikk.

2.

Ta et stykke sandpapir og glatte klumper og fremspring av bollen. Damp en svamp og rengjør lerstøvet av bollen.

3.

Glaze bollen. Du kan bruke din egen glasur eller glasur som tilbys på fellessenteret. Ikke få glasur på bunnen av bollen.

4.

Brann bollen igjen.

5.

Ren Skålen med såpe og vann.

Tips og advarsler

  • Pass på at det ikke er lufthull i bollen før du brenner den.
  • Keramiske kunstnere lager og designer keramikk som en form for kunstnerisk uttrykk; de anerkjenner også det praktiske aspektet ved å produsere keramikk. Keramikkbrikker er ikke bare laget for å ligge på hyller som dekorasjon, de fungerer også som spisesteder og oppbevaringsredskaper. I stedet for å kjøpe ferdiglagde frokostblandingskåler, bør du vurdere å lage en håndlaget leire frokostblandingskål.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------