Stilling: ovs0

Hvordan lage Star Wars-kostymer for barn

 

Costume Base

1.

Mål barnets høyde og bredde. Bruk disse målingene til å lage et mønster, enten i en kjøpt eller hjemmelaget en av vev Mønsteret skal være en grunnleggende kappform, med den nederste hylsan som rammer barnets føtter og hylsemembranen som rammer barnets håndledd. Dette mønsteret vil senere brukes til å lede deg i å kutte på kostymmaterialet. Tenk på det som sporing.

2.

Klipp ut mønsteret og legg det rett på stoffet. Stoffet skal være brunfarget hvis du lager en Jedi-drakt, hvitt hvis du gjør en prinsesse Leia en, eller svart hvis du gjør en skurk 's - som for eksempel Darth Vader - antrekk.

3.

Klipp ut stoffet basert på mønsteret. Du må lage to separate kutt, så hold de forskjellige stykkene organisert slik at du vet hva som er ment for fronten og som for baksiden. Lagre noen skrap for å lage tilbehør som sashes.

4.

Sy stoffene sammen med en symaskin. Du kan også hånd sy. Når du er ferdig, snu plagget innvendig slik at de grove kanter er på innsiden og glatte kanter er på utsiden.

5. Legg til tilbehør på kostymen. Slip en sash til livet i kappen, eller legg til to sideboller til små jenter 'hår til en prinsesse Leia kostyme.

Lightsaber

1.

Samle resirkulerte plast- og kartongdeler for å lage en lightsaber, som er det primære, sverdlignende våpenet som brukes i Star Wars-universet. En halv gammel dusjgardinstang eller en gammel innpakningspapirrulle vil fungere pent. Mørkekande er en god ide for knapper på den delen der barnet ditt skal holde lysbjelken.

2.

Bruk lette lim eller maskeringsbånd, og sett sammen lyskildedelen til din smak. Den grunnleggende formen skal være en lang pinne, men designen kan variere.

3.

Lakk lysstrålen. Den nederste halvdelen skal være svart, og den øverste halvdelen skal være en lys farge som rød, blå eller grønn. La tørk før bruk.

Tips og advarsler

 • For en jente, legg til berøringer som rosa sokker eller buer.
 • li> For en kreativ lightsaber, la barna dekorere sine egne.
 • Sørg for at kappen ikke er for lang, eller barn kan tri s.
 • Kontroller at sømmen i kappen er stram, eller at sømmen kan løsne seg.
 • Star Wars-franchisen har en rekke tilhengere, hvorav mange er barn. Et barns Star Wars-kostyme er som et populært element som noen ganger kan være ganske dyrt hvis det er kjøpt i en butikk. Å lage ditt eget barns kostyme basert på et Star Wars-tegn kan være mer kostnadseffektivt, men krever litt tålmodighet og ferdighet. Men med noen få viktige elementer og noen grunnleggende sykunnskaper kan det være stressfritt og givende å lage denne typen kostyme.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------