Stilling: ovs0

Hvordan lage Resin Baseball smykker

 

1.

Skiss ut harpiksbaseball smykker design. Velg firkanten som passer til skissen din. Vær oppmerksom på størrelsen på bekkenet og typen funn loddet til bekkenet. Funnene loddet til bekkenet du velger, bestemmer hvilken type baseball harpiks smykker du lager. For eksempel, hvis et kausjon er loddet på innfatningen, kan du lage et anheng eller øredobber.

2.

Samle verktøy og materialer. I tillegg til den håndlagde eller kommersielle firkanten med å finne, trenger du epoxyharpiks, en decoupagelim og et baseball-element for å legge i harpiksen til å lage dine baseballsmykker. Du kan bruke et gammelt baseballkort, et program fra et baseballspill, et stykke stoff fra en baseballuniform eller til og med et stykke fra et gammelt baseball for å lage dine baseballsmykker.

3.

Rengjør røret med aceton for å fjerne smuss. Skyll belegget med destillert vann for å fjerne spor av aceton.

4.

Mål de baseballminnene du valgte. Pass på at du kan kutte papiret, stoffet eller læret slik at det passer inn i hele bunnen av rammen. Bruk en håndkniv eller sakse til å kutte baseballminnene i størrelse. Sjekk som du jobber for å sikre at innsatsen dekker hele overflaten på beinbunnen.

5.

Coat memorabilia med et klart tørkefartøy eller decoupage lim for å bevare og beskytte bilde før du legger det inn i harpiks. La limbelegget tørke.

6.

Legg det belagte elementet i foringen. Trim etter behov til de belagte memorabilia sitter flatt i bunnen av rammen.

7.

Bland epoxyharpiksen i henhold til produsentens instruksjoner. Vær forsiktig når du blander det Du legger ikke til luft for å lage bobler i harpiksen.

Hør harpiksen inn i bekken slik at den belegger baseballgjenstanden. Fortsett å legge til harpiks til harpiksen danner en kuppel på toppen av bekkenet. Hell sakte slik at du ikke overfyller bekkenet.

9.

Tillat harpiks å kurere i henhold til produsentens instruksjoner, vanligvis over natten . Ikke rør harpiksen med fingrene for å teste om den har satt eller du kan bli igjen med et stygt fingeravtrykk på overflaten av harpiksbaseball smykker.

10.

Fjern eventuelle overflødig harpiks som spilt over overflaten etter at den har satt. Sand bort overflødig, hvis noen, ved hjelp av 200 grit våt / tørr sandpapir. Bytt til 400, 600 og 800 grit sandpapir, mens du arbeider til bezel har ingen harpiks eller riper på sidene, og metallet har høy polering.

Tips og advarsler

< / p>
  • Gjenta etter behov for å gjøre antall bezelser du trenger for harpiksbaseball smykker. Fullfør smykker per design. For eksempel skyv et anheng på en håndlaget eller kommersiell kjede. Fest øre ledninger til sjarm.
  • Arbeid i et ventilert rom når du arbeider med harpiks.
  • Bruk hansker når du arbeider med harpiks.
  • Baseball er en fixtur i amerikansk kultur. Du kan slå varer du samler på et baseballspill inn i fabelaktige motesmykker med epoxyharpiks og en håndlaget eller kommersiell ramme. Du kan lage en rekke smykker, avhengig av baseballelementene du velger. Gå fra sassy til seriøse, fra elegant til hverdags med dine egne harpiksbaseball kreasjoner.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------