Stilling: ovs0

Hvordan lage Mock Scrapping With Magazine Covers

 

1.

Velg et bilde eller flere bilder som du vil bruke til et mocktidsdeksel. Det er best å ha et par hode- og kroppsskudd å velge mellom. Det er også viktig å tenke på hva slags magasinomslag du vil bruke når du velger bilder. det vil si at et sportsdeksel vil bruke et bilde av personen som spiller sport.

2.

Velg en ferdigmalte mal, eller designe din egen online, ved hjelp av scrapbookingsider som Cropmom.com eller Scrapbooking.com. Fordelen med å bruke disse nettstedene er at du kan leke med designet digitalt før du forplikter deg til det endelige designet. Som i tilfelle av Cropmom.com, må du kanskje registrere deg og bli medlem, men noen nettsteder tilbyr et gratis medlemskap.

3.

Klipp av dekslene fra gamle magasiner som du har lagret. Ved hjelp av et knivblad, med magasinet på en hard overflate som er trygt å kutte på, kutt du om ansiktet eller kroppen som du vil erstatte. Fordelen med dette er at den 's billig, men ulempen er at bildet må passe på tidsskriftet dekk ganske tett for å gjøre det ser ekte ut. Pass på at du ikke beskjærer bildet nøyaktig i størrelse, fordi du vil ha litt plass rundt den for å lim den til baksiden av magasindekselet.

Scrapbooking er en fin måte å bevare minner på. Faktisk har scrapbooking blitt en hobby som nytes av mange mennesker. En del av moroa kommer opp med nye og unike måter å bevare fotografier på. En morsom måte er å bruke mock magazine dekker som simulerer et ekte magasin. Dette kan gjøres ved hjelp av gamle magasindeksler, og også ved online scrapbooking nettsteder.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------