Stilling: ovs0

Hvordan lage Fairy Paper Dolls

 

1.

Tegn en enkel skisse av en menneskelig figur i en enkel stående stilling på tagbrettet. Tillat litt plass under armene og mellom bena for å feste skjorta og bukser på papirklær. Legg til vinger som glir ut fra begge skulderene for å gjøre dukken som en eventyr.

2.

Skjær ut figuren.

3.

Legg til detaljer i ansiktet og håret ved å tegne med fargede blyanter. Legg på vingene for å skille dem fra resten av kroppen.

4.

Lag klærne ut av vannfargepapir. Spor rundt dukken på vannfargepapiret lett i blyant. Bruk riktig størrelse og konturer av klærne, design antrekk, første skisse i blyant og deretter fargelegge med vannfarger. Bruk papirhåndklær og vann til å rengjøre børsten mellom farger. Klipp ut antrekkene når de er tørre, og la flere rektangulære faner stikke ut av antrekkens konturer.

5.

Kled eventyrdukken ved å legge et ferdig antrekk over dukken og bøye rektangulære faner bak dukken for å holde på plass.

Papirdukker kan være en kilde til fornøyelse for små barn som ennå ikke er gamle nok til å insistere på mer realistiske, tredimensjonale representasjoner av lekelegene. Papirdukker gir også barn muligheten til å designe et myriade av antrekk for dukken, gnistende fantasi og ikke sette en stor buk i kvoten. Lag eventyrpapir dukker ut av tagbrettet for holdbarhet, designe ekstra antrekk når det er ønskelig, ved å bruke vannfargepapir og malinger for et mer eterisk utseende.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------