Stilling: ovs0

Hvordan lage Carolers ut av magasiner

 

1.

Legg et magasin på arbeidsflaten din. Brett øverste høyre hjørne til ryggraden, og skape en trekantform. Skape folden. Trekantbunnen vil være noen inches over den nederste kanten av bladet.

2.

Brett den skråstrekte høyre side av trekanten selv med ryggraden. Skape folden. Bunnen av trekanten din vil skape et punkt som strekker seg forbi bunnen av bladet.

3.

Vri den trekantede trekantsiden til venstre, avslørende motsatt side og de resterende horisontal bunnkant av magasinet siden. Ta det utvidede bunnpunktet opp og ta det under den horisontale bunnen av magasinet siden. Kryss for å kaste seg. Fold hver side av magasinet på samme måte.

4.

Påfør lime lim på forsiden av den første foldede trekant. Stå opp bladet. Vift sidene for å lage en kegleform og trykk på trekantene til limet på forkantstriangelen for å holde formen. Dette er kroppen din karriere; sømmen er ryggen.

Spray maler den kuleformede magasinet kegleformen i en farge etter eget valg for karrierenes frakk.

6

Bruk varmt lim til spissen av en trespyd. Sett spydens spiss inn i en 2-tommers polystyrenplastikkball. Dette er carolerens hode. Når du holder spissen, må du male ballen ved bruk av kjøttfarget akrylmaling. La malingen tørke. Påfør varmt lim langs lengden på spydet. Sett spyden inn i spissen av kjeglen. Skyv ned til hodet berører kjeglespissen.

7. Skjær en stripe 1/2 tommers bred med 10 tommer lang fra filt som passer til karrieren din farge. Dette er armene. Fest en knute i midten av stripen. Dette er hendene. Draper strippen rundt på forsiden av kroppen, og bringer endene sammen i ryggen, like under hodet. Overlappe endene 1/2 tommer og varmt lim til nakken for å sikre.

8.

Klipp en 2-tommers firkant fra byggepapir i en farge du ønsker. Brett firkanten i halve og krølle. Dette er sangboken. Åpne boken og legg en prikk med varmt lim til midten av utsiden. Legg de knutne hendene på karboneren over limen. Merk: Boken vil være mellom hender og kropp.

9.

Påfør varmt lim til toppen, sidene og baksiden av hodet. Gni en 2-tommers masse krøllete dukkehår i hendene dine til å fluffe. Legg håret over limet. Påfør rødmen på kinnene med en bomullspinne. Sett inn en rett pinne med et svarte kulehode i midten av ansiktet for nesen. Sett inn to flere svarte kulehøyder rette pinner over nesen for øynene. Gjør stanser i rødt byggepapir med et hull i papirhullet. Påfør en dab med håndtagslim på baksiden av en utstanset rød papirkurv. Legg prikken under nesen til karusens munn.

10.

Klipp en stripe 1 tommers bred med 10 tommer lang fra filt som står i kontrast til frakkfargen. skjerfet. Slip skjerfet rundt carolerens hals.

Tidsskrifter abonnerer alltid, men å kaste ut gamle magasiner virker som et slikt avfall. Å finne kreative måter å gjenvinne dem, vil holde dem fra å overfylle våre fyllplasser og gi hjemmet ditt en stilig d u0026 # xE9; cor. Gjør carolers ut av blader for en tiltalende ferie vignett. Hver caroler er laget av ett magasin, så du er i stand til å bestemme hvor mange du vil ha i gruppen din. Dette enkle prosjektet er en fantastisk ide for et skole kunstprosjekt som forberedelse til ferien. Ungene kan med hell skape en vakker dekorasjon mens de lærer viktigheten av resirkulering.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------